donderdag 8 juli 2010

6 weken (en 1 dag)

De afgelopen 6 weken zat ik op een oranje roze wolk. En iets zegt mij dat ik daar nog wel een tijdje zal doorbrengen ook. Want ik ben verliefd menschen. Verliefd zoals ik nog nooit verliefd ben geweest!

De afgelopen 6 weken hebben wij geknuffeld, gekust, gewandeld, gebarbequed, zijn we naar een feest geweest, hebben terrasjes gedaan, zijn uit eten en naar de speeltuin geweest, hebben logées gehad, hebben dàgen geschilderd in oma's nieuwe huis en hebben lekker thuis gecocoond.

En ons Lolaatje heeft overal doorheen geslapen. Ik zeg superkind.

De afgelopen 6 weken ben ik ook bekotst, bepiest, bekakt, besnot en bekwijld, ben ik gekrabd en gestampt, heb ik kopstoten gekregen, is er in mijn tiet geknepen en in mijn tepel gebeten, heb ik nog nooit zoveel stront gezien, is er bijna een oorbel door mijn oor gerukt, is er een luier op mijn voet gevallen (shit down), moest ik te pas en te onpas met m'n tieten flashen en lekte ik uit alle gaten van mijn lijf.

And I love all of it! Ok, dat laatste vink minder

Kortom, wij zijn supergelukkig hier in het Vlaamsche land!

Oh ja, en we hebben ook nog gesupporterd voor één of ander voetbalwedstrijdje op tv.

7 opmerkingen:

 1. Oh meis, wat heerlijk. Ik zou zeggen, ga zo door!!! Ik heb minstens een jaar op die roze wolk gezeten. Dat gun ik je van harte.
  Een modelkind trouwens. Die haar favoriete kleur al heeft ontdekt! Superfoto!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 1 jaar?!?, ik zit al ruim 12 jaar op die roze wolk. Ben nooit meer gaan werken alleen maar genieten genieten genieten. (dat het daardoor financieel ietsje minder is geworden, neem ik graag op de koop toe!!!)

  Ik ben echt blij voor je, dat je dit mag meemaken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Shit down" - whoehaaaa
  Lief mens, super dat je zo geniet! Kusje voor Lola

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oranje is het nieuwe roze hè, dat wist je toch! ;-)

  Onze roze wolk waaide tussen een jaar en anderhalf jaar even over, maar is in volle hevigheid terug, gelukkig! En het wordt nog elke dag leuker, onvoorstelbaar.
  Sjeeee, 6 weken is ze al O.o

  Kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk dat je zo geniet. En weet je: ik zit nog vaak genoeg weer op die roze wolk, tig keer per dag als ik naar hem kijk en denk "das gewoon MIJN kind". Gaat nooit meer over. Heerlijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat goed dat Lola nu al in de speeltuin speelt en lekker BBQ't, je kan niet vroeg genoeg beginnen! *grijns*

  En nu heb ik lekker eindelijk foto's gezien van de kleine prinses, wat een plaatje is het het! Geen wonder dat je zo geniet!

  En jaaaaaa, snel daten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lieve EDje......

  WAT IS ZE PRACHTIG!!!!! WAT ZUL JE TROTS EN VERLIEFD ZIJN EN WAT EEN MOOIE PIC!!!
  Dank je voor je berichtje...
  Jelleke schreef me dat ze een aantal blogs van me gemist had omdat haar rss feed geen verandering aangaf.
  Ik zie bij jou hetzelfde....je hebt op 24-7 een berichtje achtergelaten op een oudere blog? Je vroeg hoe het is.....Wij zijn inmiddels weer begonnen met alle dingen die daar bij komen kijken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd vaak aan jou heb gedacht omdat voor ons de optie ecd nu steeds dichter bij komt en ik daar allerlei vragen over heb.....'hoe zou edje dat gevoeld hebben, of nu voelen?'....het gaat vooral over 'gevoelens' die daarbij komen kijken.

  Wat me opvalt is dat je je vooral gelukkig em verliefd voelt nu....en dat is het belangrijkste na die lange weg die je gegaan bent.

  Ik volg je nog steeds, maar ben zelf wat stiller.....

  BeantwoordenVerwijderen