woensdag 20 juli 2011

wel / niet / wel / niet / wel / niet / WEL !!!


Moet u nou eens wat weten?

Ik had toch ontslag genomen hè. Op de job die ik erg graag deed. Want mijn baas wou persé dat ik 4 volle dagen terug kwam werken na mijn jaar-en-3-maanden-thuiszitten. En ik wou dat vooral nièt. Ik wou gezellig werken als Lola op school zit en nog gezelliger thuis zijn als zij dat ook is. En die school, dat is dus al over 1.5 jaar hè. Zo doen ze dat in België. Hup, naar de kleuterschool als je 2.5 bent.

Later dacht hij dat part time misschien toch wel mogelijk zou zijn in mijn functie, weer later toch weer niet. Dan weer wel. Dan toch maar niet. En daar bleef hij uiteindelijk bij.

Dus ik had lekker pro-actief alvast ontslag genomen met het idee een part time job te zoeken, ergens tegen 1 september, de datum dat ons geld echt wel begint op te raken en het best wel wenselijk is dat ook ik weer eens wat brood op de plank breng ik op mijn oude werk ook weer zou beginnen.

Intussen solliciteerde ik me een slag in de rondte. Oh nee, dat deed ik niet. Dat was eigenlijk wel het plan, maar uiteindelijk gingen er maar 3 brieven de deur pc uit en ben ik maar 1x op gesprek geweest en 1x een telefonische voorselectie doorgekomen.

Gisteren ging ik naar mijn oude werk om officieel afscheid van iedereen te nemen met taartjes enzo. En vroeg mijn baas, of ex-baas, of ik even tijd had voor een babbeltje. En toen bood hij me toch zomaar ineens wèl een part time contract aan! 4 dagen in de week van kwart over 9 tot kwart over 2! How about that!?! Dat is precies wat ik wou! Najaaa.

Ik heb snel dat contract getekend voordat hij *weer* van gedachten verandert.

Dus Menschen. Vanaf 1 september hoor ik weer bij Het Werkvolk!

Hoera! (En ook wel een beetje *slik*)

13 opmerkingen:

 1. SUPER !!!!!!
  Ben blij voor jou ;-))

  Ik herbegin 8/8 al :-((

  Grtjs en dikke kus,
  Kiki & Y xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd!!!! Goed gedaan :)

  Liefs Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat fijn, dat je zo zorg en werk kunt combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jahoeoeooe!!! Geweldig meid. Echt super. Een echte droomjob. En weer werken is ook wel fijn hoor. Maar ik vond dag 3 het moeilijkst. Toen ging ik echt huilend naar werk, dat ik niet wilde. Maar daarna ging het makkelijker. En nu nog even lekker genieten van de vrijheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk dat je toch bij je oude werkgever kan werken de uren die je graag wil. Tuurlijk is het wel even slikken want ja kleine meid achter laten is niet niks. Maar je bent dan even niet meer alleen mamma maar ook even ettepet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Proficiat! Deeltijds werken is zalig! Ik doe het al sinds de geboorte van onze dochter...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh super! En heb je al ergens een plek voor Lola? X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Astrid: ja hoor dat heb ik al 1.5 jaar!
  Wanneer wou jij nou meeten?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super dat je toch halftijds kan werken bij dezelfde werkgever. Scheelt toch een hoop gedoe he!
  Ik heb deze namiddag een gesprek met mijn werkgever.. Over halftijds werken.. Ik hoop dat het lukt maar de kans is klein vrees ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Elke: Oehhh spannend Elke, succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben kei blij voor jou!!!

  BeantwoordenVerwijderen