woensdag 9 mei 2012

The birthdayparty

En toen werd ik dus 40. Ik krijg het intussen al uit mijn strot ja, zij het met enig gestotter. Maar bij verjaardagen horen feestjes en mèn heb ik een feestje gehad afgelopen weekend! Er waren meer dan 50 vrienden, lekkere hapjes en liters drank, een vriendin had iedereen een mailtje gestuurd om alle ins & outs, anekdotes en gekke trekken over mij te weten te komen en had daarmee een fantastische speech geschreven waarin ze allemaal lieve dingen zei èn ik ben dan ook nog eens schandelijk verwend met een megacadeau. 40 worden is echt niet zo erg. Ik ga u hier niet de actiefoto's van het feest zelf laten zien met alle mensen in volle glorie, maar u mag wel ièts zien. De partyroom bijvoorbeeld. We hadden alle meubels aan de kant geschoven zodat we lekker veel ruimte hadden en we hebben zelfs een dansje kunnen placeren. Op 70's muziek natuurlijk, want dat was al wat de playlist speelde. Ahja, je bent geboren in de 70's of niet.
We deden lekker easy does it zelfbedien zodat wij zelf niet de hele avond moesten rondhupsen met drank en food. En wat hebben we het getroffen met het weer, ook al hadden ze strontregen voorspeld! De tuindeuren stonden de hele avond open en met een terrasverwarmer was het ook heerlijk buiten!
De speechvriendin kwam 's middags al helpen met hapjes maken. We maakten soepjes, we draaiden 200 pittige gehaktballetjes, we bakten aardappeltjes in de schil met aïoli, we rolden wraps en we bestelden 150 sushi's.
De sushi's zaten in deze mooie boten maar ze waren zo snel leeg dat ik geen enkele foto van de sushi's zelf heb...maar lekker waren ze!
En kijk nou! Mijn cadeau! Iedereen had samengelegd om deze beauty voor me te kopen. Megalief toch?! En er was zelfs nog geld over dus heb ik ook meteen een abonnement op de Ottobre genomen en ik ga er ook nog een grote snijmat van kopen en dan zal het wel op zijn. Ik ben zo content!
Zoals ik al zei, 40 worden is helemààl niet zo erg.

9 opmerkingen:

 1. Nog proficiat. Geniet van je cadeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd!! Wat ben je verwend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg! En nog een dikke proficiat met je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor de naainitwits onder ons... Wat heb je nou precies gekregen? Een nieuw naaimachine of een aanverwant apparaat? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt mij een geweldig feest te zijn geweest!

  Nog proficiat met je verjaardag! Nu is het bijna aan Lola zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat lijkt mij een super party geweest te zijn.
  Toppie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Irène: hahahaha wil je het echt weten?
  @ Elke: jaja nog 2 weken! Onvoorstelbaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een eeuwigheid na datum: gelukkige verjaardag, Edje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een gemist blogje, maar alsnog van harte gefeliciteerd joh, en wat een gaaf cadeau! veel plezier ermee!!

  BeantwoordenVerwijderen