dinsdag 23 oktober 2012

Blogverlof

Zo, ik stop er even mee voor een maandje. Blogverlof heet dat dan officieel. Ik ga namelijk iets heel spannends en leuks doen en daar moet ik me op voorbereiden dus er wordt niet gelogd en weinig genaaid, voorspel ik zo.

Een tijdje geleden heb ik me via het werk ingeschreven voor een wedstrijd in het buitenland. Het ging iets avontuurlijks worden met allerlei fysieke proeven en andersoortige opdrachten, maar wat er precies allemaal op het programma staat, wordt helemaal geheimgehouden. Superspannend en helemaal iets voor mij, dus ik schreef me in. En laat ik nou nog geselecteerd zijn ook! Yay!

Ik ga dus over 2 weken naar Peru! Zonder man en kind (boehoeee) maar met 9 onbekenden. Nou ja, 8 onbekenden en 1 halve onbekende, want mijn teammate heb ik inmiddels wel al ontmoet. En het klikt héél goed tussen ons, dus gezellig zal het zeker wel zijn, maar of we gaan winnen.....

Er zijn 5 teams van 2 mensen en ik stel me zo voor dat het een kruising tussen een (mini) Peking Express en een Expeditie Robinson wordt (ook afgaande op de vorige 2 wedstrijden die in Brazilië werden gehouden) maar dan zonder honger en hopelijk (please please please) ook zonder de walgelijke eetproeven. Maar we weten het niet. We weten niks. Spannend hè? Ben helemaal hyper. 

U zult me dus even moeten missen want de enige tip die we kregen is 'knowledge is power' dus ik ben me als een gek gaan verdiepen in de Peruaanse geschiedenis, cultuur en het land in het algemeen. Gelukkig ben ik er al eens geweest, dus het is niet helemáál onbekend, maar toch. Weet u in welk jaar Peru onafhankelijk is geworden? Ik bedoel maar. 

De winnaar krijgt, naast eeuwige roem natuurlijk, 2 vliegtickets naar Zuid-Amerika. En die wil ik wel, dus ik ga me helemaal uit de naad strijden daar! 

Wish me luck!






 






18 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend gaaf! Geniet, en succes. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He wat bijzonder en leuk!!!! Houd ons op de hoogte (zodra je meer weet/mag zeggen). Sterkte, succes, geniet...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Succes in je avonturenverhaal! Is deze wedstrijd een TV produktie?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nee hoor, wordt niet op tv uitgezonden ;-)
    Je kunt het wel volgen op internet (foto's en filmpjes) maar die link (die ik trouwens ook nog niet ken nu) kan ik hier niet zetten. Blijf graag een beetje incognito....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. superveel succes en alvast gefeliciteerd ! want je gaat het helemaal maken daar natuurlijk ... toch ??

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nah, dat is nog eens spannend! Superleuk zeg! Ik ben razend benieuwd! Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super cool. You go girl!! En we verwachten natuurlijk een winnares terug met de meest geweldige verhalen waarmee ze haar blogverlof mee goed maakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heb jij aandelen ofzo bij die dvd? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. niet nodig hoor, want mijn hele familie woont ook in NL dus ik heb wel een adresje! Mijn zus vond het wel wat duur, dus we zijn er nog niet uit wat we gaan doen. Maar als...dan doe ik het via jouw link. En krijg jij je commissie ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fantastisch zeg, dat zou ik ook wel de max vinden! Alle succes daar, we horen het wel als je wint neem ik aan? En ook als je niet wint natuurlijk, kan je bij ons in blogland je verdriet ventileren, haha ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Gaaf klinkt het, Peru. Ben heel benieuwd hoe het gaat zijn.

    En verder: OLivia heeft maat 116. Voor als je terugkomt ;) Want men, wat heb je weer veel leuks gemaakt. Super. En blazertjes kunnen heel goed. Olief had er al een toen ze 1,5 was. Ik hou er wel van!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh dat klinkt echt supergaaf! Stoer joh, dat je dat gewoon gaat doen. Heel veel plezier gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jij zocht een poncho patroon toch? Is dit wat? http://prudentbaby.com/2012/11/baby-kid/1-yard-fleece-hooded-poncho/#

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoe is het Peru-avontuur nu afgelopen? Gewonnen?

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Komt eraan hoor Elke! Ik neem het er even iets langer dan gepland van! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen