zaterdag 15 februari 2014

Een last-minute Louisa

Eigenlijk wou ik helemaal niet mee doen met de wedstrijd van Compagnie M.

Ten eerste was daar januari met een uitloop tot begin februari. Wat was me dat zeg?! Ik ben nog nooit zo lui geweest op naaigebied en ik zat gewoon helemaal niet in de sewflow. Een lekker warm dekentje en op-de-bank-met-de-iPad trok me veel meer. Ook had ik het druk druk druk op het werk en bovendien, de kans dat ik nog een keer in de prijzen zou vallen bij een wedstrijd, leek me bijzonder klein. 

Maar helemaal op het laatst besloot ik toch mee te doen. Vorige keer moest ik ook racen tegen de klok en dat heeft me uiteindelijk ook geen windeieren gelegd, dus why not. 

De eerste ronde doe ik maar mee voor spek en bonen, want daarin moet je zoveel mogelijk likes halen en daarvoor ben ik natuurlijk te laat, maar mòcht u nou de onbedwingbare drang voelen om mij te plezieren, ga dan nog even snel een hartje zetten bij onderstaand jurkje. Mijn eeuwige dank is uw deel en misschien wel meer, want natuurlijk doen we weer een give away als ik win. 

Ik maakte een Louisa met een paar aanpassingen. Ik maakte wel de 2 grote zakken maar in combinatie met een verlaagde tailleband ipv het losse stuk met knopen. Ook voegde ik een kraagje en pofmouwtjes toe. Die wel iets meer hadden mogen poffen btw. En ik zette her en der een paar knoopjes, gewoon voor de leuk. Het retro stofje kocht ik in het voorjaar bij de kringloopwinkel tijdens de retrodagen. Love it!!
Mijn blinde rits is echt blind met een perfect doorlopende print, yay! 


Gepersonaliseerd knoopje aan de zoom...


Knoopjes op de tailleband...


...en op het kraagje


Voilà, mijn inzending! En nu maar hopen op de winst, want die prijzenpot wil ik wel!! ;-)


12 opmerkingen:

 1. Heel mooie versie!!
  Ik zal duimen dat we allebei in de prijzen vallen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die is knap zeg. en vooral die mooie ingewerkte blinde rits. en dan dat knoopje, mag ik zo onbeleefd zijn en vragen waar je dat hebt laten doen?
  Groeten katrientje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is niet onbeleefd hoor ;-)
   Ik bestelde ze bij Girlsfever. In het blogje wat ik er ooit over schreef vind je de link: http://ettepet.blogspot.be/2013/06/labeltjes-maar-dan-anders.html

   Verwijderen
 3. lovin' the retro :)
  heel schoon, ik zal eens rap op dat hartje gaan klikken sie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb een mailtje naar Marte gestuurd en ze moest hem nog uploaden, dus komt eraan. Bedankt hè ;-)

   Verwijderen
 4. Ik vind jouw inzending ook niet terug...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super cute en retro! Bedankt om last minute toch nog mee te doen! Waarom ook niet? Je bent er duidelijk goed in! ;) M

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, hier ook n lastminute deelnemer ;-) Die het ook helemaal niet van plan was, maar ja, you neber know he? Een mooie retroversie, deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooi en al die extra details...ik ga duimen hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen