maandag 9 juni 2014

So much to do, so little time

Stilletjes op Den Blog hè? En ik lees jullie blogs ook al niet zo regelmatig lately...
Dat komt omdat ik allerlei andere dingen aan het doen ben de laatste weken.

Allereerst was daar de communie van neefje en petekindje L. Mijn zus had gevraagd of ik een broekje wilde maken en uiteraard deed ik dat met heel veel liefde en plezier. Meer daarover later.
Ten tweede was Lola jarig en vierden we dat afgelopen zondag, en daar moest ik nog wat voor knutselen.
En nee, het was niet deze taart die ik moest knutselen. Die heb ik lekker gekocht.
Over het knutselwerk zal ik eens bloggen binnenkort.

En dan hadden we ook nog het jaarlijkse schoolfeest. En als ze weten dat je naait, weten ze je te vinden! Dus zat ik ettelijke uren op school te naaien en te knutselen met een hoop andere mama's. Gezellig. En het feest was geslaagd!

Het thema was dit jaar 'Het Circus'. 
De zeehond was (onder andere) mijn projectje. Lola en de andere kinderen speelden na school met elkaar op de zolder waar wij knutselden. Met deze doos (voor hen was het een schip) waren ze uuuren zoet!
Ook ben ik begonnen aan De Grote Reorganisatie Organisatie van alle kasten in mijn huis. En dat zijn er heel wat, blegh. Maar het was keihard nodig. En dat heeft echt niks te maken met het feit dat mijn schoonouders 3 weken in ons huis komen wonen als wij op vakantie zijn. Echt niet. Of misschien een heel klein beetje. Ok, een heel klein beetje heel veel dan. 
Zooitje hè? Maar die heb ik allebei intussen al onderhanden genomen! Misschien laat ik ooit nog wel eens de na-foto's zien, wie weet. 


Maar de meeste tijd de afgelopen weken zat in het plannen van onze reis in juli. We gaan 3 weken met een camper door het Westen van Amerika rijden. Spannend! Normaal zijn wij echt geen planners als het op vakantie aankomt. Toen we nog met ons tweetjes waren planden we zelfs helemaal niks. We boekten soms zelfs geen vlucht, want ik werkte toen bij een luchtvaartmaatschappij, en vlogen stand-by. We wisten wel min of meer wat we ter plaatse allemaal wilden gaan zien, maar weken altijd van onze route af. Maar met een klein kind (en de stiefzonen, want die gaan ook mee) en zeker met een camper in het hoogseizoen, moet je wel wat plannen. Campings boeken, bezienswaardigheden uitzoeken, route uitstippelen. Veel werk maar oh zo leuk en spannend!

Een persoonlijk hoogtepuntje van deze reis wordt het weerzien met het gastgezin waar ik 23 jaar geleden een jaar bij woonde als uitwisselingsstudent in San Diego. In 2000 heb ik ze voor het laatst gezien!

Nu gaan we heel veel zien van wat ik in 1991 ook al gezien en gedaan heb, maar dat maakt het nou juist zo speciaal. We gaan 'mijn' huis bekijken (waar nu allang andere mensen in wonen, dus het zal enkel de buitenkant zijn), de stad waar ik woonde, mijn school (die helaas al vakantie heeft, dus gesloten is), de mall waar ik zo vaak heen ging, maar ook verschillende steden die ik in die tijd ook al bezocht, bezoeken we nu weer. Benieuwd of ik het nog herken!
En dan zou ik tussendoor eigenlijk ook nog mee willen doen aan de Zonen09 wedstrijd. Dat heeft me immers vorige keer ook geen windeieren gelegd. Maar dat gaat niet. Niet dat ik ook maar één seconde denk dat ik het weer zou winnen hoor, maar om deel te nemen moet je thuis zijn op 29 juni om 7 uur 's avonds. En wij vertrekken op vakantie......op 29 juni 's ochtends....zooooo balen!! Had zo graag meegedaan! Heb al ideeën en al. En heb je die prijzen gezien?!? Dat is toch om van te kwijlen!!


Anyway. Nog veel te doen. Het zal de komende tijd dus nog een beetje 


blijven hier. Mijn excuses.

13 opmerkingen:

 1. Ohh, die broek ziet er goed uit! Het tripje naar de stoffenwinkel meer dan waard ;)
  Amai ik ben nu wel een beetje jaloers op je geplande trip. Ik kijk al uit naar de dag dat wij dat met onze jongens ook kunnen gaan doen. Geniet er van !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Totaal off topic maar van die taart had ik ook wel een stukje willen proeven :-) :-)

  Geniet van jullie vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die reis klinkt super! Wat een goede vooruitzichten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. -schaterlacht- Je reis goed voorbereiden is al de helft van het plezier en zo, geniet er maar van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, maar om te winnen moet je thuis zijn! Om deel te nemen niet hoor ;) Klinkt super, die vakantie. Herkenbaar ook, want wij trekken deze vakantie naar Finland waar ook een weerzien met het gastgezin van 14 jaar geleden een hoogtepunt wordt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja tuurlijk dat begrijp ik en ik zou ook voor spek en bonen meedoen als ik veel tijd had, maar dat heb ik nu dus niet ;-)

   Verwijderen
 6. Wauw zeg, die broek ! Die blauwe paspel ! Hier wordt uw idee gepind hoor !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alé, veel gedaan op korte tijd precies. ;-)
  Ik vind dat de tijd precies sneller vliegt als het goed weer wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben jij dat zelf op de foto met de SSC? Want hij is nog wat te breed voor je kindje dan... Haar beentjes zitten overspreid... *beroepsmisvorming, sorry*
  Ze zou mooit in een M moeten zitten, met de knietjes hoger dan de poep en de doekbaan (stuk stof van de SSC in dit geval) van knieholte tot knieholte.
  Wel superfijn dat je draagt, uiteraard! <3
  En supertoffe broek!!!

  BeantwoordenVerwijderen