woensdag 2 september 2015

Just a little (too) late....

Het begin van het nieuwe schooljaar. Het perfecte moment om de eindejaarsmeesterkadootjes te laten zien hè?! Hmm ja. Met 2 maanden vertraging, hier dan toch nog even wat we Lola haar meester G (klas) en meester M (turnen) gaven.

Meester G is (te) gek. Meester G is lief. Meester G is leuk. Meester G is een topleerkracht en Meester G is ook DJ in zijn vrije tijd. Met hart en ziel. Het eerste cadeautje was er dus eentje voor zijn hobby.

Ik had in juni net een spiksplinternieuwe Silhouette Cameo gekregen voor mijn verjaardag van mijn man. Kijk, dat soort cadeaus kunnen we waarderen!! Dus de Sil werd meteen aan het werk gezet om een toepasselijk 't-shirtje te flocken voor de meester. Wat een heerlijkheid, niet meer zelf moeten knippen en snijden!!!

Een gekocht Hema 't-shirt werd gepimpt met een koptelefoon en zijn DJ-naam.

Ik heb hem natuurlijk niet om toestemming gevraagd voor dit blogje, dus ik veeg even zijn DJ-naam uit, maar you get the idea.
Het tweede cadeautje was er eentje voor Modest. Kent u Modest nog??
Het arme beestje dat geen kleren had? We maakten al een pyjama'tje, en voegden nu nog een jeanstuinbroekje aan zijn garderobe toe.

Ik had het broekpatroon nog van de pyjama dus het was snel genaaid. Alleen zo'n priegelwerk dat ik de stiksels niet recht kreeg. En het ook niet meer opnieuw wou doen, dus we lieten het zo. Modest zijn buik valt er toch over.

Een aan-foto heb ik niet want Modest moest de hele vakantie in een lege klas doorbrengen, dus ik had geen pasmodel. Komt nog wel. Een 't-shirtje voor erbij stond ook nog op het to-sew lijstje, maar dat schoot er even bij in...
Hoewel een pyjama en een tuinbroek de enige kledingstukken zijn die het hondje bezit, kun je toch al spreken van een kleine garderobe nietwaar? Dus maakte ik een bijpassend zakje om zijn kleertjes netjes in op te bergen.
Tot slot kreeg de meester nog een pennenzak, gevuld met spekjes. Met ouderwetse singletjes erop, uiteraard. 
Ook de turnleraar kreeg een pennenzak. 3x raden wat zijn hobby is??!Voilà, beter laat dan nooit. Dit waren de afscheidscadeaus! Meester M is helaas naar een andere school vertrokken, maar meester G blijft lekker nog een jaartje Lola's meester, hoera!! 2 opmerkingen:

  1. Misschien is het handig om dan ook de namen op de pennenzakken onherkenbaar te maken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat hoeft niet want je kunt niet op pennenzakkennamen Googlen hè! Op een dj-naam wel.

      Verwijderen