dinsdag 15 september 2009

Vies dansen


Patrick Swayze is niet meer. En ow wat vond ik hem leuk vroeger!
Als 15-jarig puberig meisje had ik the time of my life met Dirty Dancing en bij Ghost heb ik menig traantje geplengd. Al de 326x dat ik beide films gezien heb. Vond pottenbakken opeens ook heel erg leuk trouwens. Strange.

Van Baby hebben we nooit meer wat gehoord of gezien toch? Het laatste wat ik gehoord heb is dat ze haar giga-neus heeft laten verbouwen en dat ze daarna helemaal nooit meer aan de bak is geraakt. Poor thing.

En wat denk je trouwens van North & South? Wat een geweldige serie was dat!? Met Orry Main, Madeline en Virgilia. Hoop stiekem dat ze hem nog een keertje gaan uitzenden nu. Zo gaat dat toch altijd? Very Important Person X is dood en ineens hoor je zijn of haar liedjes nonstop op de radio. Misschien doen ze dat met series ook. Ik ben vóór in ieder geval.

2 opmerkingen:

 1. Ik ben ook voor. Want oh nou wat ben ik verliefd op hem geweest. En wat had ik een hekel aan die ene gladjanus in North en South, alleen al omdat hij niet lief deed tegen mijn Hunk. Dat soort gedrag kan natuurlijk niet.
  Maar nu ben ik voor Patrick blij dat het over is. Want oh, wat is kanker toch een slopende rotziekte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmwww... ik ben denk ik de enige die helemaal niets met de arme man heeft.

  Als ik aan hem denk zie ik geen stoere dansman maar een meneer die dronken aan een hamburger hapt. Of aan de bestuurder van Kit. En het erge is dat dat helemaal niet Patrick was. Schandelijk, niet?

  Misschien dat ik met de herhalingen alsnog op Patrick word. Jullie fans in ieder geval sterkte met het enorme gemis etc.

  BeantwoordenVerwijderen