woensdag 30 september 2009

Het lijkt wel Sinterklaas!

En zo heb ik vorige week tussen al het ge-IVF, inpakken en verhuizen door, ook nog eens zomaar even een cadeautje in elkaar geflanst voor Sab, naar aanleiding van de geweldige cadeautjesactie van Cisca.

Ik vond het een fantastisch idee en wilde persé zelf iets maken, maar bij gebrek aan tijd door al het bovenstaande, werd het iets simpels, snel gemaakt en praktisch: bewonder mijn handmade keukenschort. Die P.ebbles liever niet had afgegeven:


En die ik natuurlijk, zoals het hoort, "gesigneerd" heb:


Verder kocht ik een heerlijk doosje Antwerpse Handjes voor de snoepert:

Wat zo mooi ingepakt was dat ik het niet terug open wilde maken voor de foto, dus u moet het doen met een plaatje van het wereldwijde web:

En lèkker dat die zijn!!!
Ik weet dat u dit altijd al heeft willen weten, dus hierbij een leerzaam stukje geschiedenis over 'mijn' stad, over hoe de naam Antwerpen ontstaan is:

'Een 15de eeuwse sage vertelt dat in het land van de Schelde omstreeks het begin van onze tijdrekening een reus, Druoon Antigoon, heerste, die van elke schipper een zware tol eiste. Wanneer deze weigerde te betalen, werd hem de hand afgehakt. Een Romeinse krijger, Silvius Brabo, bevocht, overwon en doodde de reus, hakte zijn hand af en wierp hem in de Schelde. Het bevrijde volk noemde de stad Antwerpen (van handwerpen).'

Als dat geen interessante info was op de vrijdagmiddag!
Damn nu bedenk ik me ineens dat ik 1 foto van de cadeautjes vergeten ben te maken! Ik had namelijk ook een boekje gekocht over onze stad: '100% Antwerpen'. Voor als Sab eens een weekendje Antwerpen zou doen. Had ze al gedaan zei ze maar ze kwam graag nog eens terug. Naja, jammer dan, geen plaatje voor u.

En ik heb natuurlijk ook een toepasselijke kaart volgeschreven. Ik had de tekst aan de voorzijde liever *op* de schort gehad, maar dat kreeg ik allemaal niet meer voor elkaar.Volgens mij was ze er blij mee, want dit schreef ze me terug:

Wheoeohooeeeee ik heb een heel gaaf pakje uit Belgenland gekregen!Dat was zo leuk!! En wat zit er veel in!!!! Leesvoer, kookschort, en chocola!!
Het is dubbel feest want ik heb een kadootje gekregen en ik heb ook nog een kadootje uit het buitenland zelfs...pfft gloei gloei gloei!!Heb foto's van t uitpakproces gemaakt en die ga ik snel op mijn weblog zetten met een linkje naar jou toe. Ik mail je als het er op staat.
'geeft Edje een spontane vreugde-dankjewel-knuffel'.

Hahaha leuk!

Maar nu effe waar het eigenlijk allemaal om gaat: wat kreeg ik zelf?? Want ik kreeg natuurlijk ook iets. Gelukkig. Van Petra.

Ik kreeg wijnbedeltjes. Ik heb geen idee wat het zijn of wat ik ermee kan doen, maar dat zal Petra me wel weten te vertellen. Petra??En ik kreeg een Halloween notitieblokje:
Thanks Petra.

En thanks Cisca voor het superoriginele idee!!

1 opmerking:

  1. Leuk allemaal!
    En potverdorie, jij hebt gewoon een lockmachine. Ik ben jaloers!!!
    En die wijnbedeltjes, die doe je om de voet van een wijnglas. Tijdens een feestje ofzo. En zo kun je onthouden welk wijnglas van jou is. En het is een leuke versiering.

    BeantwoordenVerwijderen