zondag 20 juni 2010

Zoek de verschillen!

Er is veel gebeurd te huize Ettepet de afgelopen 3 weken. Het ene is gegroeid en het andere is gekrompen. Thank God. Kijkt u mee naar de 'voor' en 'na' pictures?


Mijn buikske net voor de bevalling. +18.5 kilo schoon aan de haak:3 weken na de bevalling draag ik nog +4 kilo vet extra met me mee. Das een kleine zak aardappelen. Ik zal er nog eens wat gaan schillen de komende weken! Maar ik kan weer in mijn favo spijkerbroek. Yay!3 weken geleden zagen mijn poten voeten er nog zo uit. En noemden mensen me Fiona. En vroegen waarom ik blauwe nagellak op had en geen groene.....boehoeee!!Nu zijn ze nog steeds niet helemaal back to normal maar het Fiona-gehalte is eraf. Toch?De eerste ontmoeting van Julian en Lola in het ziekenhuis:En ook de tweede ontmoeting na 3 weken eindigde meteen liggend op de bank. Tsss die jeugd van tegenwoordig...:Onze prinses net na de geboorte:En ons Lola'tje na 3 weken. Met onderkin, dikke wangetjes en dik buikske. Ze is zoooo lief en mooi! Ik hou elke dag meer van haar. Wat vandaag bijna onmogelijk lijkt omdat ik al op het toppunt van houden-van zit. Ik heb letterlijk vlindertjes in mijn buik van verliefdheid.
Oortest: helemaal goedgekeurd!


Mijn stekkertje zat dus in mijn computertas. Waar het hoort te zitten. En ik had nou net overal gezocht behalve daar. Na zwangerschapsdementie en post-zwangerschapsdementie ben ik nu ook post-zwangerschaps-seniel. Aaarrggghhh!

7 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig(e) kindje(s)!!!
  En jeetje hoedoejedat zo snel al weer op je oude gewicht!?!? Je ziet dus echt niet meer dat je zwanger was zeg... mis je trouwens je buik niet? Had ik heeel erg net na mn bevalling, voelde me zo leeg...

  Liefs Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O heerlijk dit alles. Hoe snel je weer in je eigen kleren kan, maar vooral hoe blij je bent en hoe mooi ze is. Weet je, je blijft iedere dag meer van haar houden. Ik denk nog steeds dat het niet meer kan, en ook na 21 maanden houd ik morgen toch weer meer van T. dan vandaag. Onvoorstelbaar maar tiszo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Sandra: ik zit nog niet op mijn oude gewicht hoor! Nog 4 kilo. Ik kan wel mijn oude kleren weer aan, maar ze zitten nog veel te strak.
  Ik mis mijn buik heel erg ja! Was er zo trots op!

  @ Joel: Onvoorstelbaar ja, dat vind ik van alles wat er de afgelopen 10 maandden is gebeurd! Maar joepie wat ben ik gelukkig!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Even snel voor we op vakantie gaan.
  Wát een schatje!!!!!!
  Zo'n klein popje...
  Mijn moeder vraagt steeds naar haar, ik zal eens een foto jatten van je blog ;-)
  Ik geniet van jouw genieten, echt.
  Kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed van je, Ed! Nu al weer helemaal plat! (Die laatste paar kilo's gaan er echt vanzelf af: zo vaak traplopen voor schone luiers, schone kleren omdat ze weer buiten d'r luier gepoept heeft...)

  En wát een mooi meisje! Wauw! Bijna net zo mooi als mijn kleine meisje!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze is echt prachtig, nog steeds!
  Hoop wel dat ze nu andere jurkjes bevuilt :-)

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaa, ze ligt in de kinderwagen. Joehoe joehoe. Lekker wandelen, eindelijk!

  En sjee, wie is dat lekkere mannetje daar naast haar zeg. Om op te eten gewoon ;)

  BeantwoordenVerwijderen