dinsdag 15 februari 2011

Wat heeft Valentijn u gebracht?
Ik kreeg een coole witte Ice Watch van mijn mannetje.Mannetje zelf kreeg van zijn dochter het ultieme Valentijn cadeau: ze zei gisteren voor het eerst 'papa'! Perfect timing dochter! Béétje jammer dat het niet 'mama' was, maar goed, daar wordt nog aan gewerkt.
Ook beetje jammer dat de papa het zelf nog niet eens gehoord heeft. Ze zei het gisteravond toen hij niet thuis was en vanmorgen sliep ze nog toen hij alweer weg was. En de volgende 4 dagen gaan Lola en ik op stap dus hoort hij het ook niet.

Wij hebben onszelf deze week namelijk uitgenodigd bij een paar vriendinnen in den lande. Nederlande. Onze badkamer wordt weer lek-vrij gemaakt deze week dus trekken wij erop uit, want een week ongedoucht lijkt me niet echt aangenaam voor onze medemens.

En net nu is Lola ziekjes. Perfect timing dochter! Er zitten grote groene snotmonsters in dat mooie kleine koppetje van haar. Haar oogjes zijn zo rood als een tomaat. Ze zit zielig op schoot en staart voor zich uit. Eten en drinken doet ze nog steeds als vanouds -veel en vaak- dus zo erg is het allemaal niet. Vanmorgen ging het alweer een stuk beter trouwens, na vieze bruine homeopatische neus- en keeldruppeltjes. Vannacht sliep ze 12 uur aan 1 stuk door. Heerlijk. Gisteren sliep ze (en ik dus nog minder) maar 3 uurtjes. We gaan de goede kant op!

Nu snel weg want het boren begint hier!

2 opmerkingen:

 1. Ik kreeg, ik kreeg. Eh. Smsjes. Vanuit Frankrijk. Hele lieve hoor, dat wel!

  En nogmaals sorry. Ik vrees dat Lola, tijdens het "hoho-aanstaande-niet-aan-mijn-speelgoed-komen-wegduw-moment" gewoon is aangestoken door Julian. Kuch.

  Maar hé, 12u. Aan één stuk. Goed man!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat lief! Ik kreeg niks. Maar gaf ook niks, dus da's mooi in evenwicht ;o).
  Inmiddels weer terug in een lekvrij huis? Is het dametje weer helemaal beter?

  BeantwoordenVerwijderen