donderdag 15 maart 2012

Slaap kindje slaap

Ik heb iets met ruitjes geloof ik. Dat wist ik eigenlijk helemaal niet, tot ik stofjes in De Kast ging zoeken en maar liefst 5 geruite stofjes in dezelfde kleur vond.

Naast ruitjes hou ik ook van roze, bloemen en lintjes en dat heb ik allemaal samen tot een dekbedovertrekje voor mijn meisje gestikt. Ze wordt bijna 2 dus mag onder een dekbed gaan slapen, hoera!


Ik vrees dat het gezegde 'gekken en dwazen schrijven hun namen op ruiten en glazen' ook op deze gek slaat, want ik appliceer graag namen op zelfgemaakte spulletjes. Dus op dit dekbed kwam ook een naam.


De achterkant is van 1 grote lap ruitjes met kleine hartjes op.


In de hoeken van het dekbed en van het overtrek naaide ik lintjes die ik aan elkaar kan knopen zodat het overtrekje mooi op z'n plaats blijft. Onderaan zit een instopstrook.


Na het boekje lezen.....


....heeft Lola haar nieuwe dekbed goedgekeurd!

6 opmerkingen:

 1. En kijk! Een roze meisje in haar roze bedje. Wat is ze ineens groot, met een mond vol tandjes en een echte hanenkam. Lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En weer een mijlpaal! Leuk dekbedje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vond ik ook best een mijlpaal, een dekbed ipv een slaapzak! Wij moeten wel elke avond eens controleren of hij er nog onder ligt (wat vaak niet het geval is)

  Geweldig trouwens he om ze zo een boekje te zien lezen in haar bedje! Ze wordt groot jullie kleine meid:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi gemaakt! Ik had de lapjes ook klaarliggen voor n dekbedovertrek maar geen tijd meer dus maar wat gekocht. misschien later als ik iets meer tijd heb ga ik nog eens een poging wagen Haha

  Liefs sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. whaahaaa. Ik ben dus ook al aan het kijken voor julians eerste dekbedhoesje. Maar nog geen goeie stof gevonden. Nog eventjes, dan zijn ze TWEE. 2. Naja. Raar hè.

  En we hebben elkaar dus al niet meer gezien sinds ze 1 zijn. Of zelfs daarvoor. Oeps. Moet er echt echt van komen. Snel. Voordat Lola staartjes inkan man. Want wat groeien die haren ineens hard! Lief!

  BeantwoordenVerwijderen