woensdag 7 maart 2012

Liebster Blog

En toen kreeg ik zomaar een heuse award! Van haar.

Een Liebster Blog Award.


“De Liebster Award is een soort van kettingbrief onder bloggers dat het doel heeft om uitzonderlijke en groeiende blogs onder de aandacht te brengen. Er is geen formeel awardproces of een comité voor de Liebster, maar je krijgt hem van een andere blogger die vindt dat jouw blog extra aandacht verdient. De award wordt gegeven aan blogs met minder dan 200 volgers. Wanneer je zo’n award krijgt, geef je hem door aan 5 andere blogs.”

Creadientje schreef er ook nog een lief berichtje bij:

1: Ettepet volg ik al héél lang, maar heb de afgelopen tijd regelmatig (email) contact met haar… een erg leuke, gezellige vrouw met een heel schattig dochtertje die ook nog eens de meest fantastische dingen maakt… Helaas woont ze een beetje uit de buurt… (En ze staat op nummer één, omdat ze ook nog eens de top-reageerder van mijn blog is ;-) )

Lief!

Ook ik hou niet van kettingbrieven enzo dus heb even gedacht om hem maar gewoon niet door te geven, maar ik ga hem toch aan 1 iemand geven. Niet aan 5 want een beetje speciaal moet het toch blijven nietwaar? Zo'n beetje heel blogland heeft hem intussen dus zó speciaal is het nou ook weer niet, maar goed.

And the award goes to......Lelie van Lelies Wereld!!

Vorig jaar zomer won ik een superleuke give-away bij haar (waar ik zelfs nooit over gelogd heb bedenk ik me nu) en omdat zij en ik allebei in Antwerpen wonen, hadden we afgesproken in een wijnbar om de goodies van eigenaar te laten wisselen. En dat was heel gezellig!

Lelie is een hele bezige creatieve bij met een leuk blog en ze maakt ook nog eens toffe, leerzame filmpjes over van alles en nog wat. Ga zeker eens bij haar kijken!

1 opmerking: