woensdag 10 september 2014

Stoffenverkoop!! Komt allen!

Hoe gaat het eigenlijk met al dat UFO-gedoe, UWYH, stashbusting en de verstelwerkjesshit? Nou ehh. Slecht. Bar slecht eigenlijk.Ik ben niet voor stashbusting in de wieg gelegd. En ik ben ook niet van het mezelf dingen opleggen eigenlijk. Dat wist ik van tevoren al natuurlijk, maar ik dacht dat ik zo een stok achter de deur zou hebben en me er aan zou houden. Hoe naïef kun je zijn? Heel erg naïef dus. 

Met het verstelwerkjes afwerken is het nog redelijk goed gekomen, thanks to my mom. Ik vertelde van mijn voornemen vorig jaar en dat ik zooooo'n hekel aan al dat verstelwerk had en toen zei ze "breng maar naar mij!!". Dat moest ze geen 2x zeggen en een week later stond ik op de stoep met een goed gevulde zak. Weer een week later bracht ik diezelfde zak versteld en wel terug mee naar huis. 
Ik zei "dan doe ik iets voor jou in ruil, iets wat jij haat om te doen. Waar heb je een hekel aan?" "Aan verstelwerk" zei ze ;-) Het is een liefje, dat moedertje van mij. 

Het UFO-gedeelte was op een paar dingen na, ook helemaal afgewerkt. Ik had nog een bontjasje en een blauwe rok  -beide geknipt en wel- liggen maar daar had ik geen zin meer in. Ligt er nu nog steeds. En er is intussen weeral teen en tander bijgekomen...

En over UWYH en stashbusting ga ik het helemaal al niet hebben. Dat kan ik dus niet, zoveel moge duidelijk zijn. Ik kan door de bomen het bos niet meer zien in mijn stoffenkast en weet van veel stofjes niet eens meer dat ik ze heb, maar toch koop ik nog constant stoffen bij. Na Debora haar thuisstoffenverkoop, dacht ik 'ik zou dat eigenlijk ook eens moeten doen'. Mijn stoffenkast puilt uit en mijn smaak is veranderd in de loop der jaren. Er liggen zooooveel leuke lapjes in mijn kast waar ik toch zeker van weet dat ik ze nooit meer ga gebruiken. 

En toen was daar ineens Lieke die vroeg of ik mee wilde doen met een verkoop van stoffen! Jaaaaaaa dus! Samen met LiekeAnneke, Charlotte, Hanne en blogloze Erika gooien we al onze stoffen op een hoop (bij wijze van spreken hè, in het echt wordt dat allemaal netjes gerangschikt en van een prijskaartje voorzien) en kunt u naar hartelust komen kijken en uitzoeken. Als dat niet leuk is!! 

Met 6 verschillende mensen en 6 verschillende smaken zullen er heel veel verschillende soorten stof zijn; voor kinderen en volwassenen, designerstof en goedkope katoentjes, retro, wolletjes, diolen, .....noem het maar op en het zal er zijn! 

We doen alle 6 een verkoopshift. Mijn shift is op zaterdag van 15-19 uur. Kom je langs? Zou ik leuk vinden! 

Kijk op Facebook  voor meer details. Het is bij Lieke thuis in Antwerpen, en je kunt haar adres vragen door haar een mailtje te sturen: bouquetofbuttons@gmail.com.

Tot dan dan??9 opmerkingen:

 1. Geweldig initiatief, maar ik blijf hardnekkig proberen om mijn stapel ook te verkleinen. hopelijk denkt iedereen zo niet. Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes en veel plezier!! Aan mij heb je niet veel, geen idee wat ik moet doen met stoffen. Mijn ooit aangekochte naaimachine staat nog ongebruikt in de kast *oops*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Antwerpen is veel te ver weg! Leuk initiatief, dat wel! Veel succes en plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lap, ik ben op weekend dan! tof initiatief! Ik ruimde mijn stoffenkast net op, ben ook de stofjes die mijn smaak niet mee zijn of die ik me niet meer zie gebruiken aan 't verkopen en zie, ik kwam tot het besluit dat er nog wel wat bij kan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat een slechte timing... :( onze eigen verjaardagen, én twee andere verjaardagsfeesten, nét in die drie dagen.
  Anders had ik -minstens voor mijn eigen verjaardag- zéker komen neuzen...
  Succes ermee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk idee zeg, zo'n verkoop. Ik zal al helemaal maar niet gaan bloggen over mijn UFO's ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk idee! Maar ik moet jammer genoeg een workshop geven. Succes met de verkoop en groetjes aan Erika! M

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Net een fietsweekend met de zoon (ik zou zo zot kunnen zijn naar daar te fietsen voor stoffenverkopen maar wil mijn zoon dat niet aan doen ;) Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen