woensdag 20 januari 2016

Grrrr!

Het begon allemaal met een paar schoenen. 
Er is nl een tijdje geleden een nieuwe Dr Martens store geopend in Antwerpen en, oh nostalgie, Meneer Edje kwam buiten met een zwart paar voor Lola. De dochter zelf was er meteen helemaal weg van, want èn zachte suède èn een blinkende neus: great!

Nou doet die dochter van ons de laatste tijd niet meer zomaar aan wat ik klaarleg. Neehee, de dame heeft Een Duidelijke Eigen Mening. En haar wil geschiedde. Op kledingvlak dan toch. Meestal ;-)
Ze zat meteen te dromen wat er fashiongewijs leuk zou staan bij haar stoere nieuwe schoenaanwinst, en bestelde 'een zwart shortje'. 'Dat kun jij wel maken hè mama?'.
Huh? Een zwart broekje? Nog niet eens zo heel erg lang geleden moest de dame he-le-maal niks hebben van alles wat broek was! Maar ik hou wel van een stoere chick, dus dat zwarte shortje is in de maak. 

Maar tijdens het maken van dat shortje viel mijn oog op een grote lap tijgerstof in de kast, die ook heel goed bij haar nieuwe schoenen en het stoere-chick-imago zou passen en zo maakte ik tussendoor al even een kort A-lijntje. 
Ik hou daar wel van, een jurk met stoere stappers eronder. 
Lola gelukkig ook!
De foto's zijn al van even geleden, toen ze het nog met kniekousen kon dragen, maar ook met een maillot staat het übercute. Ik denk dat ik Lola haar jurkjes voortaan vaker iets korter ga maken, want oh die blote knietjes! 
En die steeds langer wordende benen.
Love them!


Als u me nu wilt excuseren. Ik moet verder met het zwarte shortje!


Patroon: overgetekend van een gekocht jurkje
Stof: ABL stoffen in Hoboken
Voering: uit de stash
Vestje: Zeeman
Schoenen: Dr Martens

14 opmerkingen:

 1. Heel knap, haar stoere chic stijl staat haar geweldig.
  Ik ben al benieuwd naar dat shortje. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. amai das echt nostalgie, ik had er ooit ook zo'n maar wel zonder blinkende neus. Die van haar zijn nog leuker dus!!! En schoon kleedje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de mijne nog steeds!!! Maar ze zijn al jaren gedegradeerd tot 'verfschoenen' en zitten dus onder de verfspetters....

   Verwijderen
 3. Oh!! Zo schattig, *ahum*, wat een stoere meid (y) Missie geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk jurkje! En die dr. Martens zijn ook helemaal stoer natuurlijk.... Ben er niet altijd fan van, maar zo gecombineerd is het wel lief stoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is echt zo cool, helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zalige outfit! Stoer en toch Girly! En ohja wat een nostalgie die schoenen! Love them!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zalige outfit! Stoer en toch Girly! En ohja wat een nostalgie die schoenen! Love them!

  BeantwoordenVerwijderen