dinsdag 23 februari 2010

EHBZ

Komt een vrouw thuis van vakantie. Vind ze een briefje in haar brievenbus. Of ze met spoed naar het postkantoor wil snellen want er is een pakketje voor haar gebracht. Uit het verre Nederland. De vrouw loopt in snelle tred richting De Post en wat krijgt ze daar???? Een doos. Met daarin een heus EHBZ pakket! Een Eerste Hulp bij Zwangerschap pakket! Is dat niet helemaal leuk? Gekregen van haar. Zij reageerde vóór mij en mocht moest een cadeautje voor me maken. Omdat zij dat zo wou. Ik vind het super!!" Ja...Eindelijk...een Verrassingspakket!
En hier is-tie dan. Je persoonlijk samengestelde EHBZ-pakket. Eerste Hulp Bij Zwangerschap dus. Want hóe kom je in vredesnaam de komende ruim 100 dagen door? Ervanuitgaand dat de beeb netjes blijft zitten tot z'n verjaardag natuurlijk"
Dat schreef ze.

Er zitten wel 6 cadeautjes in! Met elk pakje wordt verwoed geschud en aan gesnoven. En geraden wat erin zit. Overal hangt een labeltje met een tekstje aan. Spannend!!"Voor de beeb (self entertainment set voor babies met sterke armen: in andere gevallen hulp van ouders noodzakelijk)". Een Nijntje-met-muziekje voor boven het bedje!!


"Ook voor de beeb (als het een meisje is. Anders verloten met de slaapzak?)" Das inderdaad een goed idee. Dus menschen, is het een jongetje, dan krijgt u dit zomaar even erbij! Als u het slaapzakje wint natuurlijk. Dat moet u eerst doen.


"Voor zwangere hersens (passend bij bijwerking van zwangerschap: concentratievermogen neemt af tot dat van een pinda)". Oehhhh daar heb ik zooo'n last van! En ik kan gewoon helemaal niks meer onthouden!!!


"Verwennerij voor je vel". Heerlijk!!


"Ter verhoging van een relaxte sfeer (want hé, s vermoeiend hoor, een mens maken)". Nou, zeg dat wel zeg! Vooral voor de dokter was het vermoeiend. Want die heeft het zware werk gedaan.


"Om je chocolade gehalte weer aan te vullen". Mmmmmm altijd lekker!!!


Ik vind het echt heel erg leuk! En lekker. Superbedankt Marije!!!

En wat heb ik gegeven en aan wie? Ik moest voor de de lady herself iets maken. Maken ja, want ik heb het gemaakt. Maar ik laat de foto's nog niet zien, want Cisca is nog op vakantie dus ze heeft het zelf nog niet gezien. Na haar krijgt u de primeur.

By the way, dat New York-verhaal komt nog wel een keertje hoor, maar ik heb een jetlag nu. Geeuw. Voor het eerst van mijn leven....geeuw. Dus ik kruip zo in bed. Truste!

11 opmerkingen:

 1. wow, wat ontzettend lief!!! Da's nog eens mazzel hebben.....Toen ik je blog was dacht ik eerst dat je meteen je hele shop-collectie uit NY het net op had gegooid......maar daar moeten we dus nog even braaf op gaan zitten wachten....By the way: Kan die wel het net op, want het zouden immers aanwijzingen kunnen zijn he?

  Ik hoop dat je het fijn hebt gehad......en moest zo lachen om je reactie op die ICSI-shirtjes......dat is toch niet te filmen zoiets......????

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat geweldig zo'n pakket. Mag ik alvast een oproep doen????? Mocht het lukken, mocht het wonder gebeuren .... mag ikke dan ook zo'n pakket asssseeeebbbeeelliiieefffttt lezers/???? Zaaaaaaaaalig.
  En al vingertappend wacht ik op je New York verhaal. Doet maar lekker eerst bijslapen van al dat geshop. En daarna de foto's ..... hoop ik. Misschien van de verpakking???? Ook spannend, kunnen we raden wat er in zit ;o).
  Truste meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoooo. Leuk pakket heeft ze in elkaar geknutseld.
  Sowieso een leuk idee die cadeautjes-aktie, maar helemaal als iemand er ook nog echt energie in steekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Jij bent even verwend! Superleuk zeg!
  En die knipjes wil ik wel. Voor 't meisje dan hé. Want ik verraad ook niet wat er in mijn buik huist.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Da's super zo'n pakket krijgen bij thuiskomst!!

  Is je buik al goed beginnen groeien ondertussen? Bij mij ging dat opeens heel snel..

  Wanneer is jullie volgende reisje gepland?:)

  Elke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee leuk dat pakketje!! Dat zijn de betere dingen van het leven:) En doe maar snel een New York blogje, ben benieuwd hoe jullie het gehad hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Bloem: hahaha je gaat versteld staan van wat ik allemaal gekocht heb in NY. Not.

  @ Marielle: hey dat heb ik niet "zomaar" gekregen he, daar moest ik zelf ook wel iets voor doen! Heb het geloof ik niet zo heel duidelijk verteld, maar het was een cadeautjesuitwisselingsactie (wat een mooi Scrabble-woord!!). Maar ik vind het wel een superleuk cadeau!!

  @ Linda: jij hebt toch ook meegedaan met de cadeautjes bij Cisca? Heb jij je cadeautje al gekregen? En je eigen verstuurd? Of heb ik dat gemist op je blog?

  @ KK: bij jou wordt het een jongen, dat weten we toch allemaal?? ;-)
  En die klipjes moet je verdienen. Net zoals het trappelzakje. Verdienen met liefdoen tegen de maakster van het zakje en de eigenares van de klipjes. Heel lief. Dan maak je meer kans. Ik geef grif toe dat ik om te kopen ben :-)

  @ Elke: mijn buik begint nu echt uit te dijen ja. Al zei de gyn vanavond dat ik nog maar een klein buikje heb...maar ik vind het al suuuuper dat nu iedereen het kan zien! Heb ik zo lang op gewacht!! Moet jij niet eens een buikfoto op je blog zetten? Ben benieuwd!!

  Ons volgend reisje. Hmm. Nou. Ik zou eigenlijk begin april (daarna mag ik niet meer vliegen) nog een weekje zon willen doen. Als soort van laatste vakantietje met ons tweetjes ofzo. New York kan dat natuurlijk ook zijn, maar ik wil nog een keer! Maar mijn mannetje zegt dat hij ook nog weleens een beetje moet werken. Spelbreker. We zijn natuurlijk wel vaak weggeweest lately en hij gaat volgende week alweer snowboarden (maar ikke niet!)dus hij heeft ook wel wat gelijk, maar toch. Ik ben weeral aan vakantie toe :-)

  @ Myrthe: Ja geweldig he? Ik ben echt verwend! Logje komt eraan hoor. Maar denk dat het pas vh wknd gaat worden. Morgen en overmorgen ben ik uithuizig...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, lieve Ettepet. Ik vind je zo lief. En je kunt zulke mooie slaapzakjes naaien. Echt! En zelfs mijn zoontje-to-be zou ik in jouw bloemetjeszak stoppen. Of mijn dochtertje-to-be in het autootje. Want ze zijn zooo mooi.
  (hé, heb ik me nou toch versproken ergens?)

  :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Skat, ik vergeef het je omdat ik weet hoe het zit met zwangerschapsdementie enzo.
  Had er een logje over geschreven (http://lindas-story.blogspot.com/2010/01/de-ciscalogt1jaarsupercadeautjesketting.html) en sterker nog, je hebt er op gereageerd, whahahahaa :-) .

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ KK: goed zo meid, jij scoort punten! Keep up the good work ;-)

  @ Linda: Hmm. Ja. Nou. Gelukkig heb ik dus een excuus hè...Djiezus Christ zeg, het is echt erg met me gesteld....en ik heb niet alleen zwangerschapsdementie maar ook zwangerschapsdoofheid volgens mijn collega's....

  Zeg, maar wat had jij gemaakt/gekocht voor de cadeautjes? Dàt hebben we niet gezien hè? Toch??

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Edje, nee dat klopt inderdaad, ik heb niet gelogd over wat ik heb opgestuurd. *checkt even of de ontvanger dat wel heeft gedaan*.
  Ja dus, maar zonder foto... Het was verschillend badspul en Nederlandse servetten / stickers en klompjes (ze woont in Amerika).
  Voor foto klik

  BeantwoordenVerwijderen