woensdag 10 februari 2010

I am Legend a Beautiful Blogger !!


Ik heb iets gewonnen ik heb iets gewonnen ik heb iets gewonnen !!!!!!!!!!
Nou ja, winnen, ik heb hem eigenlijk gekregen: Een Beautiful Blogger Award. Van haar. Ik voel me ineens zo speciaal hahaha. Het feit dat blijkbaar éénderde van Blogland hem ook al gekregen heeft, negeer ik gewoon even. I am beautiful.


Ik bedank in de eerste plaats mijn moeder voor haar jarenlange steun tijdens mijn carrière als Blogger. En natuurlijk 1) Linda die me genomineerd heeft. Verder bedank ik mijn Husby voor....ja waarvoor eigenlijk? Gewoon, daarom. En ik bedank heel mijn familie en al mijn vrienden die me bijgestaan hebben in moeilijke blogtijden. Ze weten wel niet dat dit blog bestaat, maar toch. En last but not least, I thank God. Voor de baby in mijn buik, waardoor dit blog ineens verandert is in een babyblog. Wat eigenlijk niet de bedoeling was. Maar waar ik dus wel héél blij mee ben.

Anyway. Over tot de orde van de dag.

2) Zie hierboven
3) Ja hallooo. Kijk hierboven!
4) Maar nu het moeilijkste. Want zoveel is er niet interessant aan mij. Eigenlijk wel natuurlijk. Eigenlijk ben ik de meest interessante persoon op aarde en omstreken maar die vreeschlijk interessante en vooral spannende en hilarische dingen zijn niet voor het oog van het wereld wijde web bestemd. Dus. Hier komen de iets minder spannende feiten:

* Ik heb een beetje hoogtevrees. Ik durfde ooit wel een toren op, maar niet meer af.

* Ik hou niet van geplande dingen. Zo wil ik op (backpack)vakanties alleen de vlucht boeken en hooguit 1 overnachtingkje, maar meer niet. Voor de rest zien we wel en blijven we waar we het leuk vinden en gaan we eerder weg waar het niet gezellig is. Moet er niet aan denken dat ik nu al weet waar ik maandag over 2 weken zal slapen. Op vakantie hè, op vakantie. In real life weet ik graag dat ik maandag over 2 weken gewoon in mijn eigen bed lig. En dat mijn Husby daar dan ook ligt.

* Ik ben heel laks. Ik laat vervelende karweitjes altijd liggen en er is altijd wel iets wat véél leuker is om te doen. Fröbelen komt eerder dan het huishouden en naaien komt eerder dan de administratie etc. Het woordjes mañana mañana zijn zoooo aan mij besteed! En nu ik een ass als een neg.erin heb helemaal!

* Ik maak altijd things-to-do lijstjes. En vind het heerlijk om gedane dingen door te strepen. Een kwart van die things wordt trouwens nooit doorgestreept.

* Als ik moet poepen dan moet ik ook NU poepen (het Nederlandse poepen dus hè, niet het Belgische). Niet straks, niet als de wc vrij is, nee NU!!
Zo stonden we een paar jaar geleden in downtown Bombay en het was zo'n NU-moment. Na lang zoeken vonden we een caféetje en bestelden een drankje (want zo ben ik dan ook wel weer, te chicken om rechtstreeks naar de wc te gaan, zonder drankje). Toen de ober met ons drankje kwam, vroeg ik waar de wc was. "We don't have toilet madam" zei hij. Het zweet brak me uit. Drankje laten staan en verder zoeken. Maar er wàs helemaal niks daar! Uiteindelijk zagen we een portier in Indisch kostuum staan en we dachten dat het een restaurant was. "Desnoods eten we nog een keer als het moet, maar ik ga daar poepen" siste ik tegen Husby. Bleek het een striptease-tent te zijn! Ik heb Husby verboden om oogcontact te maken met de dansende dames (want het dollars-tussen-de-broekjes-stoppen ging daar aan de lopende band zodra je er eentje in je vizier had) en was weg naar 'in the back'. Het toilet was in de kleedkamer van 'de meisjes' en het was het meest gore toilet dat ik ooit gezien heb, maar het was wel het heerlijkste poepje dat ik ooit gelegd heb!

* Ik rij soms eerst achteruit en kijk dan pas in mijn achteruitkijkspiegel. Zo reed ik jaren geleden met mijn auto achteruit zó in de zijkant van mijn zus haar auto. Dat zelfde grapje heb ik een tijdje geleden nog een keer herhaald bij de auto van de buurvrouw. Maar dat lag natuurlijk beide keren niet aan mij. Dat begrijpt u.

* Ik ben getrouwd met het meest geweldige, mooie, lieve, attente en romantische mannetje ter wereld. Maar tis wel een Belg. Das dan weer wel een beetje jammer.

En dan nu dames en heren, de winnaars van mijn Beautiful Blogger Awards. En het was niet gemakkelijk! Hoor ik dan te zeggen hè. In more or less random order. Tatatataaaaaa:

1) Vita. Who else?
2) Louise. Omdat ik zo om haar moet lachen en omdat ik hoop dat ze in april supernieuws krijgt!
3) Flo. Omdat ik haar IRL ken en ze een geweldige meid is, en omdat ik hoop dat ze haar blog weer wat gaat updaten. Tis niet dat ze niks te vertellen heeft!
4) Cisca. Omdat ze helemaal ondergesneeuwd is. En niet door de melkboer.
5) Bloem. Omdat het zo'n lieveke is en omdat ik hoop dat haar grootste wens dit jaar in vervulling gaat.
6) Astrid. Omdat we allebei Sinjoren èn zwanger zijn. En in hetzelfde ziekenhuis gaan bevallen en ook nog in dezelfde week.
7) Mariëlle. Omdat ze het niet gemakkelijk heeft gehad in 2009.

8 opmerkingen:

 1. Oh Edje, ik kom veel te weinig op je blog. Met als gevolg dat ik wel veel bij te lezen heb. En dat is dan weer heel leuk. Ik moest vreselijk lachen om je poep verhaal in Bombay. Het zou ook typisch iets voor mij kunnen zijn.

  Je buikje vind ik lief hoor. Maar let op, vanaf twintig weken komt de groeispurt. Ik kon tot twintig weken mijn gewone spijkerbroek nog aan (wel een heup model) en ik was zwanger van een tweeling. Ik ben benieuwd naar je volgende buikfoto:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk eens aan! Wat een eer. Maar moet ik nu zeven (zeuven???!!) interessante feiten delen? Poei. Ik kijk het nog even aan okay? Maar wel bedankt. Ik win normaal nooit iets...

  En als je alvast een tip wil voor straks: het sneeuwt dus neem kaplaarzen mee want de straten zijn een grote drap waar de spaans sprekende bevolking de hele dag met bezems in staat te roeren. Ik ga zo kaplaarzen kopen. Zodra ik weet hoe je dat zegt, kaplaarzen :S

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O mén ik zou graag met een Vlaming getrouwd zijn. Ik vind 't een prachtig taaltje..maar dan niet dat platte west vlaams, maar gewoon Vlaams. Zo mooi. Ik vind dat echt romantisch. Ik trouwde een niet romantische vent uit Limburg met een Nijmeegs accent. Helaas.
  Verder ben ik wel tevreden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OH MY GOD!!!!

  Ik wilde in eerste instantie alleen gaan reageren omdat ik je wilde laten weten dat ik vind dat jij die BLOG-AWARD al heel veel eerder, EN ALS ENIGE, had moeten krijgen. Je bent een Supercalifragilisticexpialidocious (Nederlands: Superformiweldigeindefantakolosachtige) Blogger!!!

  En toen zag ik.....dat ik.......

  Ik heb ook gewonnen.......

  slik.....wat een eer.....dank je wel! En wat lief ook....

  Ik ga genieten van mijn succes vandaag....en die 7 punten......daar moet ik ook even over nadenken.

  dank je wel voor je handige tips trouwens. Ik weet niet hoe Gent het doet, maar ik mag idd naar gent en antwerpen van de ziektenkostenverzekeraar. jette staat er niet tussen helaas. Maar nu schijnt het hier in Nederland in Groningen ook te kunnen 6 voor de prijs van 1!!! Dus dat ga ik de komende weken maar verder onderzoeken.

  Liefs bloem

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet steunkousen gaan dragen ivm aanleg voor spataderen en ook ik heb het zo lang mogelijk uitgesteld, maar de aderen worden al dikker, dus beter toch te gaan dragen. Ik houd op het moment niet veel vocht vast, maar ook ik heb enkele dagen moeite met het aantrekken van de laarzen.
  Ja vandaag pretecho, we hopen wel dat de kleine zijn/haar geslacht voor zich houd,want wij zouden het helemaal niet leuk vinden dit nu al te weten. We willen een echte verrassing bij de geboorte. Groetjes Esje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou zeg, had ik toch gereageerd maar is ie verdwenen. Ikke stiekem blond???
  Maar allereerst: GEFELICITEERD!! Met die geweldige schrijfstijl van je heb je hem dubbel en dwars verdient!! Echies waar!! *diepe buiging*
  En dan .... oooohhhhhh, wat lief. Ikke ook??? Wat ontzettend lief van je, ik voel me super vereerd! Hij staat er! En hangt boven mijn bed, en in de gang en in de wc en en ..... Nuja, ik is trots ;o).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Myrthe: je bent vaker welkom hoor! ;-)
  Oh gelukkig sta ik niet alleen met mijn poepprobleem!

  @ Louise: ja zeuven ja! Maar ik denk dat jij veel meer leuks over jezelf te vertellen hebt! ;-)

  Uhm. Rubber boots? Maar je hebt ze al gevonden weet ik inmiddels.

  @ Joeltje: was ook maar een grapje hoor, maakt mij niet uit wat voor nationaliteit hij heeft. Zolang hij maar niet West-Vlaams spreekt nee, maar hij spreekt heel netjes ABV (als dat al bestaat).

  @ Bloem: ik moet zo om je lachen als je dat zegt Bloem! Maar vind het wel leuk! Wanneer ga je je 7 dingen plaatsen?

  6 voor de prijs van 1 is nog veel beter! Gruningen is wel ver natuurlijk, maar alles voor het goede doel niewaar?

  @ Esje: oei spataders is niet fijn...veel plezier met de echo!

  @ Mariëlle: nou dankjewel hoor!
  En jij ook gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind die Belgen wel leuk, maar Spanjaarden nog beter:-) Uiteindelijk gewoon een Tukker getrouwd haha.
  Dat van die achteruitkijkspiegel, die tik heeft mijn buurman ook. Gevalletje schade vorige week!

  BeantwoordenVerwijderen