zaterdag 6 maart 2010

Kedoos

Ze heeft er zelf nog wel niet over gelogd maar ik weet dat ze mijn pakje inmiddels gekregen heeft, dus kan ik hier veilig mijn kedoos laten zien die ik naar aanleiding van haar Ciscalogt1jaarsupercadeautjesketting gemaakt cq. gekocht heb. Kijk 'es an, een pakje voor every member of the family:Allereerst natuurlijk voor the lady of the house herself. Zij kreeg een zelfgefabriceerde paarse ketting en jawel, bijpassende oorbelletjes.En dan voor de man des huizes. Wissik echt niks voor te maken. Dus kocht ik borrelnootjes. Voor de man dus. Ja. Maar nou moet u weten dat Cisca zelf helemaal verslaafd is aan borrelnootjes, dus we weten allemaal voor wie het cadeautje eigenlijk is. Of wie het zichzelf toe-eigent.De kleinste nog-geboren-te-worden telg van de familie kreeg dit. Gemaakt van vilt. Helemaal met het handje in elkaar gezet.En tot slot Kobus. Zij kreeg een schortje. Eerst genaaid en toen de letters erop geschilderd. Was de eerste keer dat ik textielverf gebruikte, maar het ging hartstikke goed! Heb het speciaal wat groter gemaakt, want taarten en koekjes maken doet ze nu toch nog niet. Denk ik.

8 opmerkingen:

 1. Hi Edje, voordat we Louise's blog misbruiken voor woon jij ook in de buurt van de Lange L (hmm klinkt anders dan ik bedoel)antwoord ik ontkennend op je vraag. Het voelt wel alsof ik er bijna woon, mijn prof zit daar namelijk. Jaja, Jetje wil net als Edje een baby. Duss, zie ik daar de orthodoxe joden lopen met poezenmandjes op hun hoofd, de dames met hun pruikjes en de kindjes met de afgetrapte schoentjes. 'n hele vreemde wereld voor een NL meisje! dag Edje, groetjes van Annejetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow. Nice.
  Leuk dat je er zoveel tijd en werk in hebt gestoken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk, je bent echt een crea bea miep he?
  Vooral dat schortje vind ik geweldig! Doe je dat maken van een patroon of ben je zelf zo geweldig?
  Van de week begonnen met een quilt, jemig al die vierkantjes knippen en naaien en als je de lap dan omdraait loopt er bijna geen naadje recht... zucht... nog tips?

  Heerlijk trouwens dat je alweer de 25 weken bent gepasseerd! het gaat nu snel he?

  Liefs Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tsjonge jonge zeg. jij bent echt super crea bea!! *diepe buiging*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, goed dat ik niet heb meegedaan dit keer: mij teveel stress met al dat handwerk. Ik vind vooral de slofjes supercute!

  Jammer dat je in NY niks hebt kunnen vinden voor je eigen beeb... Ik heb achterf spijt dat ik niet nog meer bij de baby Gap heb gekocht. Hun rompers zijn zo mogelijk nog fijner dan die van Petit Bateau en ach, die vestjes en spijkerbroeken... Ben heel benieuwd waar jij in Belgie shopt, want juist als ik op zoek ben naar tuttig (jurkjes voor naar oma en schoentjes met bandje over de wreef en zo) slaag ik in Antwerpen e.o. Het kost me alleen veel moeite om spullen te vinden waar geen beertjes, popjes of teksten op staan. Ik zoek voor mijn komende Belgie bezoek winkels waar ze niet-synthetische spullen zonder heftige prints verkopen. Tell me!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Annejet: Ohhh ik weet bij wie jij gaat! Bij Loeckie! Bij hem heb ik ook mijn 1e 4 ICSI's gedaan! Superlieve man hè? Hoeveel pogingen heb jij al gehad? Veel succes!

  Poezenmandjes ja, hahaha

  @ Linda: thanks! Ben je nou nog niet bevallen?

  @ Sandra: ik vind al dat gefrut héél erg leuk om te doen ja. En nu helemaal, want voor kleine kindjes vind ik naaien het leukst!
  En ik ben natùùrlijk zelf zo geweldig! Maar ik naai wel van patronen. Kon nu geen patroon vinden van een schortje, dus heb een patroon voor een 't shirt verbouwd tot schortje.

  @ Mariëlle: dank u wel m'lady!

  @ Vita: Baby Gab was idd de enige winkel die nog wel wat leuke stuff had. Maar eigenlijk weer niet echt voor het geslacht van mijn beebje vond ik. Wel voor de opposite sex. En er waren in sommige winkels best wel leuke dingen te krijgen hoor, maar geen wauw-spul....en inderdaad héél veel beertjes, frutsels, en veelkleurige dingen. Blegh.

  Zal ik nu dan eens een lijstje voor jou maken met leuke kinderwinkels in Antwerpen?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmmm, ik heb nu ineens een heel erg sterk vermoeden wat het geslacht van jouw beeb is. Aangezien ik regelmatig bij de Baby Gap kom. Want dat vind ik dus eigenlijk de enige leuke winkel in de VS voor kinderen. Want de rest is allemaal roze/blauw, bloemetjes/beertjes, enz.

  Ik bedacht me inderdaad net dit weekend dat ik er nog een logje over jouw cadeaus tegen aan moet gooien. Kobus vindt de schort echt helemaal geweldig, ze sleept hem overal mee naar toe. Dus eigenlijk gebruiken we hem als dweil. Ofzo. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Cisca: Oh ja? Wat dan wat dan wat dan?

  Het schortje kan maar ergens voor gebruikt worden hè. Je kan die kinders niet vroeg genoeg aan het werk zetten. Hier moet ook nog gedweild worden trouwens. Kom Kobus kom!

  BeantwoordenVerwijderen