donderdag 26 mei 2011

1 JAAR !!!

Hiep hiep hoera! Lang zal ze leven! En happy 1st birthday Lola!

Zondag vierden we dus haar 1e verjaardag al met familie en vrienden. Het was een stralende dag, we konden heerlijk buiten zitten en Lola is enorm verwend met cadeautjes, kaartjes en kusjes.

Ik was een beetje over the top gegaan met de decoratie, maar hey, ze wordt maar 1x 1 hè?

Zo kon ik ein-de-lijk Lola's naamslinger weer eens uit de krochten van de kast tevoorschijn halen.Deze vrolijke bloemen heb ik naar Dana's voorbeeld van servetten gemaakt en door heel het huis opgehangen.Lola kreeg al cadeaus voordat ze aangekleed was! Hoe groter het cadeau, hoe leuker natuurlijk. Vindt mama ook altijd.En kijk die pop nou! 2 druppels water mijn dochter!Schepje en emmertje kreeg ze ook. 3x. Deze is van Hello Kitty, yuk. Misschien moffelt mama die wel even snel ergens weg want Hello Kitty motteweniehebbe hier in huis, sprak ze naief.Zoals altijd vond ze het papier veeeel interessanter dan het hele cadeau. Lekker om op te eten!Alhoewel. Dit is wel een èrg leuk cadeau!Hier ben ik dus een Godganse zaterdag aan bezig geweest: 2 taarten (en 36 brownies voor de kids). Was de eerste keer dat ik een taart met marsepein maakte. Superleuk om te doen! Voor de goedkoop moet je het niet doen, en ook niet als je snel een taart wilt hebben, want My God wat een werk! Maar je krijgt véél veren in je reet op het feest, dat dan weer wel. De ene is met biscuit en crème au beurre en de andere is een chocoladetaart.

En natuurlijk mocht het poppetje haar handje in de taart steken! Ze had wel een beetje hulp nodig om door die laag marsepein te komen ;-)En dan natuurlijk de verjaardagskroon, die ik een maand geleden al maakte (van vilt) omdat hij op de uitnodiging moest. Voordat ik tot de foto kwam die op haar uitnodiging kwam te staan, gingen er vele andere foto's aan vooraf. Zulk soort dus:Dat wordt wat voor de fotoshoot die Lola dinsdag heeft! Ze is gevraagd om op de foto te gaan voor een knuffelberenmerk. Spannend!

9 opmerkingen:

 1. JAAAAAAAAAAAAAAAAA. GEFELICITEERD LOLA!!

  En kijk nu... Olief toen ze 1 werd. Ik zie overeenkomsten... http://astrid76.web-log.nl/photos/uncategorized/2008/10/30/het_leven_is_een_feestje_2.jpg

  Dikke zoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig!! Gefeliciteerd meid! Jeetje alweer 1 jaar..
  Je bent echt een creabea zeg, hier nog een veer voor je want het ziet er allemaal geweldig mooi uit! Ik doe het je niet na!

  Liefs Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeficiteerd met Lola jeetje een jaar, wat gaat het hard he mamma :-) en heb je de dag terug beleefd?

  Ik maak ook wel eens een taart van marsepein, een heel werk maar wel heel leuk om te doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je meissie!
  Wat een leuke kroon heb je gemaakt zeg!
  En die taarten zien er heel mooi uit en ook superlekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nogmaals, gefeliciteerd!!! Meis wat ben jij ongelooflijk crea bea geweest. En ik probeer dat ook vaak maar dat pakt dan totaal niet uit, maar bij jou ziet het er super uit. Wat een schitterende taarten en geweldige versiering! Kan ik jou volgend jaar inhuren om de boel hier te pimpen als ik 40 wordt???

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijke foto's! En ik wilde je ook al de tip geven om een party-pimp bedrijf te beginnen ;)
  Dat doe je goed!
  Oh en van harte met je meissie natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog van harte gefeliciteerd! Beetje te laat maar niet minder gemeend!!!

  En wat ben je lekker crea geweest! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wow!!!! Die taart! Dat feest! Je dochter!!!
  Ik vind het een snoepje!
  Leuk je IRL te hebben ontmoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog een dikke proficiat met de verjaardag van jullie kleine meid!!
  Zag er een heel leuk feestje uit.
  En idd indrukwekkende taarten, ik zou het je niet nadoen..

  BeantwoordenVerwijderen