zondag 6 januari 2013

Mijlpalen

Kijk eens wie er hier al 2 maanden zindelijk is overdag? En tròts dat ze is! 

Ik was er eigenlijk helemaal niet zo happig op om aan die hele potjestraining te beginnen maar is me dat even 100% meegevallen! De eerste 2 dagen hebben we héél veel natte onderbroekjes en kleren gehad, maar vanaf dag 3 was ze zo goed als droog. Op hier en daar een ongelukje na natuurlijk. 

Maar ze doet dat heel flink, en dat moet ook wel, want vanaf morgen gaat onze kleine grote meid naar de kleuterschool! Ze heeft er heel veel zin in en de enige die vindt dat het allemaal veel te snel gaat, is moeders. 

Wat een mijlpaal, mijn dochter gaat morgen voor het eerst naar school! 


5 opmerkingen:

 1. Haha, wat een geweldig stoere foto! Heerlijk hoor, geen luiers meer overdag. Komende zomer moet Wietse er ook aan geloven. En al naar school. Ik kan me helemaal voorstellen dat jij het te snel vind gaan. En wat zal ze ook veranderen daar. Je merkt dat ze dan echt een groei spurt maken. Succes morgen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf, met de bril. Neem je mijn kind ook even in training, die zegt voorlopig nog resoluut NEE! tegen een potje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehhh ben benieuwd hoe ze het vindt! Julian gaat pas na pasen omdat hij nu in ValTho op het kdv zit. Geweldige foto trouwens! En Nienuh: stuur je kind gewoon een maandje naar België. Hier is het echt zo voor elkaar :) Met dank aan actief meewerkende kinderdagverblijven trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend! Hoe was de eerste schooldag?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. eerst wat trainen, maar nadien is het zo'n zaligheid. Geen pampers meer!
  Hoe was het in de kleuterklas?

  BeantwoordenVerwijderen