zondag 26 mei 2013

En toen was ze ineens 3 !!

Terwijl dit en dit dus echt pas gisteren leek...Allemaal al zo lang geleden en toch nog maar zo kort....

Dat doe ik dus ja, op al Lola's verjaardagen, mijmeren over 3 jaar (en 2 jaar en 1 jaar) geleden en logjes van die tijd teruglezen...Wat is er veel gebeurd sinds die positieve predictor en ook: wat is er veel aan vooraf gegaan! We hebben afgezien om ons kindeke te krijgen, maar wat is het het allemaal dubbel en dik waard geweest!

Ik kan me niet eens meer voorstellen hoe het was zonder ons meiske. En ik moet er al helemaal niet aan denken hoe het geweest zou zijn als die allerlaatste poging niet gelukt was. Als onze mooie driejarige prinses er niet was geweest.

Gefeliciteerd met je verjaardag schatje, op nog héél veel mooie, gezonde en gelukkige jaren erbij, lief klein groot meisje van me!6 opmerkingen:

 1. Proficiat! Nig vele gelukkige jaren samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lang zal ze leven en Hieperdepiep hoeraaaaaaaaaa, Lola is 3 jaar!!!! Gefeliciteerd allemaal!!
  En die mijmeringen, zo logisch! Na al die moeite, dan beleef je nu toch alles even wat intenser. Geniet er maar ontzettend intens van. Het is jullie gegund!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ineens denk ik weer aan dat mutsje. Dat ze op had in het ziekenhuis. En waarvan we ons niet konden voorstellen dat dat ooit echt veel te klein zou zijn.

  Kijk haar stralen, ook hier nog eens gefeliciteerd!!!

  BeantwoordenVerwijderen