maandag 3 juni 2013

De verjaardag deel 2

Lola's juf had gevraagd of ze een week later kon trakteren want er waren vorige week veel kinderen jarig in de klas en dan zouden de jarige kindjes niet genoeg in de bloemetjes gezet kunnen worden. Dat kwam eigenlijk wel goed uit, want Lola's feestje deden we ook een week later dan haar verjaardag, dus was ze gisteren jarig voor familie en vrienden, en vandaag op school.


We bestelden een Musti taart -haar ultieme favoriet van het moment- bij de bakker en een familielid bakte een snoeptaart voor de kids en ook nog iets wat voor Minnie Mouse moest doorgaan. De snoeptaart was echt in no-time op. De andere 2 duurden maar ièts langer.


Kaarsjes uitblazen...


....En hoeraaaaaa!


En wat hadden we het getroffen met het weer!!! Alle kinderen konden lekker in de tuin spelen en wij zaten heerlijk op het terras. Geslaagd feestje.Vanmorgen gingen dus de traktaties mee naar school.
Ik maakte de pinguins die ik in het pré-Pinterest-tijdperk al eens op mijn mentale harde schijf gezet had.


Ik printte een foto aan de ene kant, een 3 aan de andere kant (hier gemaakt) en plakte ze tegen elkaar met een satéprikker ertussen. Dan een cellofaantje ertussen, pinguin eraan rijgen en het cellofaantje dichtmaken met een mooie strik. En alle restjes drop en spek die aan het stokje bleven plakken eraf krabben, dat ook. Was een plakkerig karweitje. Maar het viel in de smaak bij de kids!Het eindresultaat. Belabberde foto, maar you get the picture.

 

1 opmerking: