dinsdag 15 maart 2011

Mijn man draagt een Mega Mindy horloge terwijl hij zijn dochter een ijsje voert

Tijdje niet geblogd he? Zo lang dat Lola intussen lang haar heeft.En mijn ellendige in-between-coupe weer lekker afgeknipt is. Ja. Kort koppie again. Ik werd helemaal gèk van mijn haar. Had al 4 maanden een bad hairday en kon elke dag wel janken als ik in de spiegel keek. Schaar erin dus.

We zijn een weekje op vakantie geweest. Eerst een halve week naar de Belgische kust en toen een halve week naar de Ardennen. Lang leve familie en vrienden met appartementen dan wel huizen in den lande!

Waren de Ardennen de vorige keer dat we gingen nog koud, nat en overstroomd,

Nu was het prachtig terrasjesmetjasaan weer. Op zo'n terrasje at Lola haar allereerste ijsje. Vast niet helemaal aanbevolen Consternatiebureau-vreet, maar who cares, zij vond het lekkerrrrr.Eén van de kids wou weten of Meneer Ettepet zijn knetterdure horloge een Mega Mindy horloge was.

Mjah, ze lijken inderdaad wel op elkaar ja. Zonde van het geld. We hadden beter die rode lookalike kunnen kopen.

Lola ging in de keukenwasbak in bad toen onze badkamer gepimpt werd.En er zijn een aantal doden gevallen in Huize Ettepet.
Zo heeft mijn oude geliefde Stofschaar, na 15 jaar trouwe dienst, haar nek gebroken.En heeft Lola's lakentje, waar ikzelf nog onder gelegen heb toen ik nog een beetje kleiner was dan nu, een scheurtje opgelopen. Het enige beetje nostalgie in haar kamertje weg. Ik ben er een beetje sip van.Maar on the bright side: ik kan heel waarschijnlijk toch parttime gaan werken! Zei mijn baas een jaar geleden nog dat dat onmogelijk kon in mijn functie (en was ik in mijn hoofd al elders aan het solliciteren), nu valt er ineens wel over te praten blijkbaar. Yay! Volgende week eens gaan praten dus.

Dat weer gaan werken is gewoon al over 5 maanden hè.....ik moet er nog niet aan denken. Mijn kleine lieve meisje naar de crèche brengen (waar ik deze week al een mailtje van kreeg "uw dochter komt binnenkort voor het eerst bij ons"....brrr het komt veel te dichtbij!) en van anderen te moeten horen wat ze allemaal gedaan en geleerd heeft die dag....gelukkig hebben we nog een tijdje samen thuis!

En nog meer on the bright side: Lola slaapt door! Al 3 weken! Nachten van minstens 12uur doet ze. Halleluja!

Verder ben ik bezig met allerlei nieuwe oude dingskes naaien. Maar daarover later meer.

Daag!

4 opmerkingen:

 1. Ahhh, wat zonde van het lakentje. Dat zal best even emo zijn ja. Maar jouw kennende kan je de stof vast nog wel hergebruiken voor een leuk/mooi projectje. Poppenkleren ofzo? Of ergens ter versiering?
  Dus je baas is echt nog in voor de PT job. Zou super zijn. Succes met de onderhandelingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik zou m ook recyclen, mooi wit rokje ofzo?? ;-)
  Je ben toch al zo lekker bezig met recyclen!! :-P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hè, een uitgebreide update! Maar ga je nou over 5 maanden of weken weer werken? Vijf maanden is nog ff.. Ik moet over 4 weken alweer, als Kick een half jaar is.. Ik negeer dat feit volkomen... Gelukkig start ik maar voor een paar uur per week de eerste tijd, dat scheelt.

  En lust jouw kind ijsjes?! Mijn peuter blieft dat nog steeds niet! Die wil wel steeds een hapje, om vervolgens met een bevroren bek te roepen dat dat koud is en het zo tegen me aan te ketsen. Altijd leuk, ijsjes eten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whaa, mister Ettepet is stiekem gewoon familie van MegaMindy man. En dat had je mij nog niet verteld...

  Super van je werk, hoop dat het inderdaad lukt. En ja, kdv is even wennen. Maar als ze er net zo lief zijn als hier bij juju gaat dat al snel vanzelf is mijn ervaring. Al ben ik wel blij dat ie 2 weken geleden THUIS voor het eerst ging staan. (hij staat... HIJ STAAT...) Langs de bank dan hè.

  X

  BeantwoordenVerwijderen