maandag 27 augustus 2012

2 pyama's?!

Vorige week was neefje S. jarig en ik besloot naast een gekocht cadeautje, ook een 't-shirt voor hem en zijn broertje te maken.

Ik bestelde de stof bij Bambiblauw en toen die geleverd werd (vrijdagavond besteld, maandagochtend geleverd!) zei meneer Edje "Oh. Je gaat voor hen allebei hetzelfde 't-shirt maken? Dat zou ik nooit doen".

Hmm.

Maar ik deed het natuurlijk toch. Ze hoeven het niet tegelijkertijd aan hè. En dan kunnen ze er ook geen ruzie om maken.
Dus maakte ik 2 raglan 't-shirten uit de laatste Ottobre.

(foto van shirt rond een lijf heb ik niet, want ik was ze vergeten te fotograferen, en toen ik de shirts daarna weer zag, waren de neefjes er niet).


Bij gebrek aan een coverlock, stikte ik de rand manchet/mouw door met een honingraadsteek.


Toen ze na al die noeste arbeid klaar waren en ik ze vol trots aan de wederhelft liet zien, zei hij "Oh. Het lijken wel pyjama's".

Hmm.


Overtuigd van zijn ongelijk gaf ik de cadeautjes aan de neefjes, maar toen neefje L. zijn pakje openmaakte riep hij blij uit 'joepie, een pyjama!!'.


Echt? Lijken het pyjama's? Zal ik er dan maar een pyjamabroek bij maken zodat het ook echt pyjama's worden? Wat vindt u?

deze had ik nog net voor de deal gemaakt dus officieel tellen de stofjes niet mee...officieus misschien wel. Ik zal zien hoe ver ik geraak. Een beetje gesjoemel moet kunnen als er stofjes involved zijn nietwaar?
Ik ben wel aan het werk aan mijn stapel by the way hoor, maar aan 4 dingen tegelijk en er is nog maar 1 item echt af, maar Lola wil het vooralsnog niet showen. Nog even geduld dus.

7 opmerkingen:

 1. oei ik heb hier dezelfde stof liggen voor een t-shirt, gelukkig is de kleinste nog te klein om er een oordeel ovr te vellen, maar of de papa dat ook zal doen?
  ik vind ze in ieder geval wel leuk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel, toen ik de foto aan mijn 4 jarige liet zien zei hij ook dat het een pyjama was...'tja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, ik ging twijfelen..in eerste instantie vond ik het een leuk shirt. Maar pyama's zijn tegenwoordig ook niet meer zo saai.
  Het kan beide vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het stofje ook gekocht voor een T-shirt, de wederhelft vindt het ook pyjamastof, ik twijfel dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze erg leuk, pyjama of niet! Mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen