woensdag 15 augustus 2012

De Efteling

Ik had eigenlijk gedacht dat Lola nog te klein was voor een pretpark, maar de Efteling was een schot in de roos. Ze vond het helemaal geweldig en raakt niet uitgepraat over het 'pookjebos'.


Lola prikte een paar keer in 'grootmoeder' om te zien of ze echt was ;-)


Hè, die taart is nep. Jammer.


Maar deze lolly is wèl echt. Yummie!


Met open mond keek ze naar de pratende boom.


Samen met vriendinnetje M naar het vliegend tapijt kijken. M is maar een jaartje ouder en is al tig keer geknipt. Wanneer komt nou dat haar eens bij Lola?


Ze was van helemaal niets bang, maar deze nar vond ze toch wel een beetje eng van dichtbij. Maar ze gaf hem wel een kusje op het eind.


Hey, waar gaat die grote ballon met dat kleine meisje heen?


Het heerlijke weer, goed gezelschap en veel moois om te zien, maakte het een onvergetelijke dag!
4 opmerkingen:

 1. Leuk dagje! En ach dat haar komt wel goed ;-) Mijn meiske begon ook met weinig en heeft inmiddels een lekkere bos krullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat pracht foto's. de Efteling is ook een van onze lievelingsparken... En die haartjes... dat heeft bij Kaatje ook éééénorm lang geduurd, ik vreesde dat het nooit zou komen... maar nu, lange blonde lokken, juij... Dus nog efkes geduld en dan kan ook ook naar de kapper gaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is voor mij altijd een sprookjesdag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik mag toch hopen dat jullie ook een foto hebben gemaakt van Lola op een paddenstoel waar muziek uitkomt! Die hoort namelijk echt wel thuis in de collectie foto's die ieder kind van zichzelf heeft. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen