woensdag 3 april 2013

Heerlijke winterzon in de Ardennen en 2x leuke post!

De Ardennen. Wat komen we er graag! We hebben het geluk dat goede vrienden daar een (buiten)huis hebben en ons gezelschap blijkbaar op prijs stellen want we vertoeven er heel wat weekenden. Zo ook de afgelopen dagen.

Gezellige vrienden, BBQ bij een kampvuur, veel (teveel) eten en drinken, mooie wandelingen maken, kleinere kids die lekker samen spelen, grotere kids die lekker samen hangen en een beginnend zonnetje. Wat een heerlijkheid!En natuurlijk een egghunt met Pasen. En dat zijn dan ook meteen de enige foto's die ik ervan heb want ik was mijn fototoestel maar weer eens vergeten. U moet het dus met iPhone foto's doen. De echt mooie foto's, getrokken door mijn vriendin de amateurfotograaf, krijg ik pas later.... "Vissen" in een sloot.


nu ik Lola's jasje zie, besef ik dat ik daar nooit over geblogd heb. Is nl ook zelfgemaakt. Zal ik één dezer eens een fotootje van nemen en met terugwerkende kracht een winterjasblog posten...

Mijn lief neemt altijd zijn gitaar mee en zorgt voor de muzikale noot.
G E N I E T E N !!!


En wat ook genieten was:
Net voor we naar de Ardennen vertrokken, kreeg ik een wel heel leuk envelopje in de bus.
Ik las bij haar dat Vlinderknoopje graag een patroontje van een 't-shirt wilde hebben uit een Ottobre die ik toevallig had dus ik heb het overgetekend en naar haar opgestuurd. Kreeg ik als bedankje 4 supermooie, zelfgemaakte kaarten teruggestuurd!
Kijk eens hoe mooi zij kan fotograferen!! Daar kan ik nog héél wat van leren.

En toen we vanavond terugkwamen uit de Ardennen lag er alweer leuke post! Dit keer een pakketje van Juffra Toertjes herself, want haar had ik datzelfde patroontje gestuurd, maar dan een maatje groter. Ik kreeg een héleboel knopen van haar, echt supermooie in allemaal gezellige kleurtjes! Dat is leuk thuiskomen!


Was echt niet nodig dames om iets terug te sturen, maar ik ben er wel ontzettend blij mee!! Bedankt!4 opmerkingen:

 1. Kwam hier toevallig eens piepen... kaarten zijn heel graag gegeven... jij trouwens nog eens bedankt voor het patroontje... in mijn volgend berichtje ga ik de kaarten die ik maak laten zien daarna komen ze op mijn blog in een map :)
  Mooie leuke foto's van de Ardennen kan heel goed begrijpen dat vrienden jullie graag zien komen... leuk de foto's van de kinderen met de stok aan het water!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een verwennerijen! En wat een heerlijk weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was een super weekend!!Mooie foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn zulke leuke post. En je weekend ardennen klinkt heer-lijk. Ik wil ook!

  BeantwoordenVerwijderen