vrijdag 14 augustus 2009

Gewicht Kijken

En zo was ik ineens 1.5 kg afgevallen in 2 dagen.
Jawel dames en heren. En ik heb wel 4 stukken taart gegeten deze week!


Toen ik dinsdag alwéér een halve kilo aangekomen was en inmiddels 2 hele kilo's boven de 60 uitstak (wat me nog nooit gebeurd is), bedacht ik me dat het nu echt afgelopen moest zijn. Ik ging op zoek naar het W.eight W.atchers boekje dat ik jaren geleden eens van een vriendin gekregen - maar nooit gebruikt - heb.


En we gingen punten tellen. 18 mag ik er. Als ik onder de 60 weeg nog maar 17. En guess what: ik heb er nog plezier in ook! Ik vreet me nog steeds te pletter, net als altijd, maar nu eet ik fruit, kerstomaatjes, komkommerstukjes enzo en dat zijn 0 punten.


Ik dacht altijd dat de WW niks voor mij was, met mijn onregelmatig leven en te graag uit eten gaan en een drankje (of 2) drinken.
Maar ik merk nu al, na 3 dagen, dat je veel bewuster met eten omgaat.
Zo moest ik van de week voor 2 collega's een zak drop meebrengen uit Nederland. Want hier is bijna geen drop te vinden. En zo kreeg ik ook een schaaltje drop op mijn bureau. I looove drop, maar heb er toch maar 2 (!)gegeten. 2 dropjes, terwijl heel de middag die droplucht in mijn neus kringelde! Vindt u mij niet enorm stoer?
2 dropjes zijn wel 1 hele punt dus waar ik anders met gemak eh...100 dropjes (50 punten!!) at, at ik er nu maar 2. En dat was ook goed!

As we speak zitten we aan de caipirinha's op kantoor. Moest ik effe incalculeren in mijn regime, maar ook dat gaat! Dan eet ik voor de rest minder. Ik vind het zo leuk om overal de 'minste caloriën variant' van te vinden!


Maar nu komt het weekend eraan. Ben eens benieuwd hoe ik daar doorheen geraak. Want in het weekend gaan normaal alle remmen los, culinair gesproken. Ik weet het u te vertellen na het weekend.

Oh en ik heb ook, thanks to Nicoleke, het start-to-run programma van E.vy G.ruyaert gedownload. Was toch al van plan om te gaan hardlopen maar met een beetje aanmoediging erbij gaat het vast veel lekkerder.
Daar moet ik nog aan beginnen, aan dat lopen. Stel het steeds een beetje uit.

Maar voor de rest ben ik errug trots op mezelf dat ik het toch maar mooi al 4 dagen volhou!

Hoor ik daar applaus??

4 opmerkingen:

  1. Van mij krijg je zelfs een staande ovatie hahahahahaha

    EINDELIJK eens tijd gevonden om te reageren op je blogje. Hopelijk ist nu ook gelukt hé...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Nicoleke: ja goed hè? Ik doe mijn best. Moet me wel nog voor de eerste keer in dat looppakje zien te hijsen...

    BeantwoordenVerwijderen