maandag 31 augustus 2009

Onze Zijden BruiloftWij zijn a.s. donderdag 4 jaar getrouwd! En nog steeds even happy as ever! Is dat niet geweldig? Dat je nooit ruzie hebt (behalve over IVF), dat je overal hetzelfde over denkt (en vaak op hetzelfde moment hetzelfde denkt), dat je dezelfde smaak hebt, dat je van dezelfde dingen houdt, dat je weet dat hij nooit iets zal doen om je pijn te doen (en visa versa), dat we nog steeds zoveel lol hebben samen, dat de s.ex niet te evenaren is, dat je meteen al wist dat je je soulmate te pakken had, dat hij de aller- allerliefste is, dat hij bovendien zo ontzettend goodlooking is, dat je voor altijd bij elkaar wilt blijven, dat het gewoon allemaal zo heerlijk mmmm is.....

Kortom, dat je een verrukkelijk lekker ding aan de haak hebt geslagen, die bovendien ook nog eens helemaal geweldig on the inside is!Zoetsappig allemaal hè? Maar het is gewoon waar! My Husby is the best!
Zo, op deze liefdesverklaring kan hij weer een jaartje teren.4 jaar getrouwd heet trouwens een Zijden Bruiloft. Dat wist u niet hè? Gossiegos u leert hier toch uitermate interessante dingen op dit blog hè? En dit alles gaan we volgend weekend vieren in Amsterdam. Onze favo-shop-stad. En ja, zelfs dàt doen we allebei graag! Maar nou ben ik soms een beetje laks en altijd vergeetachtig en ben ik dus vergeten om 'ons' hotelletje te reserveren, en nu zit het vol.


Dus als die anderhalve man vrouw en die paardenkop die mijn blog lezen toevallig een fijn hotelletje in een leuke buurt in Amsterdam weten, dan hoor ik dat graag. Wij zullen niet aan u denken als we tussen de lakens liggen.

2 opmerkingen:

 1. nog even over dat hotelletje.
  Wij hebben laatst in hotel Golden Tulip Amsterdam Center gelogeerd. Erg goed en niet al te duur.
  Maar is te laat nu waarschijnlijk?
  Veel plezier in ieder geval.

  En nog gefeliciteerd met jullie 4jarig huwelijk! Is vandaag, toch?

  groetjes Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Lisa: yep, is vandaag. Thanks!
  Heb intussen al een hotelletje geboekt, maar toch bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen