maandag 5 oktober 2009

De Verhuis

Ik moet even iets anders doen dan om de 10 minuten naar het toilet gaan, dus ik ga jullie maar vervelen met Het Verhuisverhaal. Leuk om later aan onze tweeling te laten lezen. Kijk meisjes kinderen, op die dag kreeg ik al buikpijn van jullie zijn jullie waarschijnlijk ingenesteld.

Zaterdag was het dus zover: the Big Move. Maar zo Big was die helemaal niet, want in 2x waren we over! We hadden dan ook alles uit de kast getrokken: 7 vrouwen, 5 mannen, 1 vrachtwagentje, 1 auto + aanhangwagen, 1 S-Max en 1 jeep. En mijn kleine autootje heb ik ook volgepropt. Vooral met vrouwen. Ik had gedacht dat we met veel teveel zouden zijn en elkaar allemaal in de weg gingen lopen maar alles ging door mijn fantastische voorbereiding en werkschema's very smooth. En als u denkt dat dames geen kasten in elkaar kunnen zetten, dan heeft u het mis. Wij hebben met z'n allen een sterk staaltje vrouwelijke emancipatie laten zien. En de enige 2 mensen die een pleister kwamen vragen trouwens, waren mannen. Tis maar dat u het weet. Women rule.

Maar de mannen waren ook heel fanatiek hoor. Om 7 uur 's avonds was alles ingeruimd en opgeborgen. Alles! Geweldig hè?

Toen mocht onze P.ebbles komen. Ocharme dat beest had de hele dag helemaal alleen in een leeg huis gezeten. Maar hij krijgt er nu wel een tuin èn daarachter een bos, voor terug. Het huis was niet meteen P.ebbles z'n ding denk ik want hij heeft de hele nacht (en dan bedoel ik dus de héle godganse nacht) keihard gemiauwd. Ik heb geen oog dichtgedaan. Husby wel. Die heeft niks gehoord. Typisch. Dat belooft voor als de tweeling er is. Vannacht begon hij weer en toen is Husby even naar hem toegegaan en heeft hem streng toegesproken. In z'n blootje. Hier was P.ebbles blijkbaar zo van onder de indruk geschrokken dat het de rest van de nacht stil is gebleven.

En u krijgt dus geen verhuisfoto's te zien, mocht u dat ook maar enigszins interesseren, want ik heb alleen Photoshop op de vaste pc en die werkt nog niet. En op de lap kan ik niemand onherkenbaar maken, en ik geloof niet dat mijn familie en vrienden erop zitten te wachten om met hun snuit op het www te komen.

En nu zitten we lekker in ons huisje. Zonder tv tot 12 oktober. Dus je zou denken dat we intussen alle kamers al 5x hebben ingewijd, maar dat is dus niet zo. Ik durf dat niet in de wachtweken. U wel?

4 opmerkingen:

 1. Hoi, ik ben zo nieuwsgierig......leuk dat je tijd vind om ons op de hoogte te houden ondanks de verhuisdrukte.

  Ik hoop dat het je goed gaat!!
  (ik blijf voor je duimen!!!!)
  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, go girls go! Dat hebben jullie goed gedaan! Is .ebbles inmiddes al gewend?
  En ... euh .... hoeveel kamers telt dit nieuwe huis want elke ruimte 5x inwijden ....... in 3 dgn tijd? ........ tsjonge, dat zou ik best een hele prestatie vinden ;o).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In een nieuw huis moet ges.ext worden hoor! Dat brengt geluk!

  Maar even zonder gekheid, spannend joh, ik zit plaatsvervangend nagels te bijten. Hoop dat jullie snel duidelijkheid hebben. In de vorm van goed nieuws natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Cisca: nou, we hebben het nièt gedaan en toch heeft het ons geluk gebracht ha! How do you like that?!

  @ Mariëlle: ja vind je joh? Hmm moet kunnen denk ik. Maar niet in huize Edje hoor, bende gij gek! ;-)
  Pebbie vind het nu wel leuk. Hij is hele dagen op onderzoek buiten. Komt 'ie alleen effe freten en kakken en weer weg!

  @ Babette: hé je duimen hebben geholpen!!! Thanks a million!!

  BeantwoordenVerwijderen