maandag 26 oktober 2009

I proudly present to you our son/daughter !!

Jaja, hold your horses! Hier ben ik! ;-)
Ik moest de hele wereld bellen, en daar ben je best wel even mee bezig hoor, dus ik had effe geen tijd voor logjes. Maar ik moet wel lachen om jullie hahaha. Bijna net zo nieuwsgierig als wijzelf. Bijna hè, bijna. Want ìk pieste bijna in mijn broek van de spanning. En dat hebben jullie vast niet gedaan.

Dus. De Echo. WE HEBBEN EEN HARTJE GEZIEN WE HEBBEN EEN HARTJE GEZIEN WE HEBBEN EEN HARTJE GEZIEN WE HEBBEN EEN HARTJE GEZIEN !!!! Yeahhhh!!!!

Kijk eens hoe mooi hij of zij nu al is:


Is het niet geweldig? Het was zo'n emo en mooi moment!
We kwamen dus met 2 auto's. Ik uit Antwerpen en Husby uit Brussel. En Husby stond in de file dus was 5 minuten te laat. 5 minuten! En laat dit nou net de eerste en enige keer zijn dat we eens op tijd naar binnen mochten!! De dok vroeg 'gaan we wachten op je man of gaan we al kijken?'. Oh uh ja laten we maar al kijken hoor, hij vind de eerste keer zijn kind zien vast niet heel erg leuk dus doe maar. Wachten mens, wachten natuurlijk!!! Ik ga toch niet alleen naar ons kindje zitten kijken!!! En toen gingen we dus kijken. Nadat Husby gearriveerd was natuurlijk. De dokter begon haar betoog met 'hmm dit is interessant'. Interessant? Interessant? Hoezo hoezo hoezo? Dokter hoezo? Je verwacht dat zo iemand meteen zegt of het wel of niet goed zit, maar interessant? Ik wist niet goed wat ik daarmee moest. Is dat goed of is dat slecht? Maar het interessante was dus dat er 2 vruchtzakjes te zien waren, waarvan 1 embryootje niet doorgedeeld was, maar het andere dus wel ons kindje wordt!! En dat eentje zag er fantastisch uit. Helemaal goed op schema, en inderdaad precies zoals ik berekend had, 6 weken en 5 dagen. En 6.4 mm. GE-WEL-DIG !!!!!! Zoooo'n super moment!!! Husby kon zelfs èn een filmpje en een foto maken, èn tegelijkertijd ook nog eens mijn hand vasthouden èn m'n rug strelen. Wist wel dat ik met Superman getrouwd was.
Dus de uitgerekende datum blijft 16 juni 2010. Maar stiekem hoop ik op 21 juni. Want dat was de verjaardag van mijn vader. Die 26 jaar geleden gestorven is. Dat zou helemaal mooi zijn. Ik wil namelijk heel graag geloven dat hij ervoor gezorgd heeft dat we nu *toch* dit geluk mogen meemaken....

14 opmerkingen:

 1. Jaaaaaaaaaaaaaaa! O meid wat fijn! Gefeliciteerd!!!!
  fjew....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig!! Super gaaf voor jullie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. YESSSSSS!

  Wow Edje, wat fijn en mooi! Gefeliciteerd voor jou en superman!!

  Veel liefs van Louise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat geweldig!!!! En al een kloppend hartje te zien ook, wat een super nieuws!

  Zou idd wel heel mooi zijn als uk iets langer blijft zitten en op die bijzondere dag geboren gaat worden :)

  Lekker genieten, veel zwangerschapskleren kopen, veel boeken over baby's lezen en alles doen waar je al zoooo lang van hebt gedroomd!

  Liefs Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Wat fijn! Gefeliciteerd met zo'n mooie echo!

  En dan lopen we aardig samen op: ik zal wel ergens eind juni uitkomen. Als het over 2 weken wel opmeetbaar is, en nog steeds klopt... Mén, die spanning!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte meid. Inderdaad als de eerste meting klopt ben ik vandaag precies 7 weken, maar de volgende week donderdag mogen we weer en dan kunnen ze wellicht een betrouwbare meting uitvoeren. Spannend hé! Geniet ervan.
  Groetjes Esje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig gefeliciteerd!
  GEniet van de beeb in je buik (zo te zien een mooie meid!)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Smak smak smak smak en meer van dat gelebber!!!
  Gefeliciteerd meid. Wat geweldig!! Ik pink hier een klein traantje weg!! Wat was het spannend. Nu is alle onzekerheid weg. Geniet er van. En weet je, een zoon is ook echt heerlijk om te hebben. Geloof mij maar :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. nou jaaaaa, wat een prachtige foto van jullie zoon/dochter! ;-)

  Heerlijk nieuws!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Da's fantastisch nieuws!! Super he als je eindelijk eens te horen krijgt dat alles precies is zoals het zou moeten zijn!!

  Was jullie echo ook bij prof De Sutter? En nu? Terug naar je eigen gynaecoloog?

  Wanneer is de volgende echo?

  Liefs en een heel grote proficiat aan allebei!! Geniet ervan!

  Elke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nou, nu al een prachtig kindje, dat zie ik zo. haha.
  Maar heerlijk hoor, hartje klopt en alles, gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat vond ik het echte kippenvelmoment hoor, die spanning over klopt het hartje of niet. Ik ben heeeeeeel blij voor jullie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat supergaaf. Mens, dat verdient wel een paar vlaggetjeslijnen. Ik begin nu meteen, ok? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. SUPER!!!!

  Ik ben echt blij voor jullie!!!

  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen