maandag 5 oktober 2009

Twijfels...


of toch nog?????
Ik weet het echt niet meer.

Gistermiddag had ik opeens wat rozige prut aan de applicator zitten bij het inbrengen van de gehate Utro's. Naja, niet echt opeens, want het was vooraf gegaan door dagen van buikpijn. Lage menstruatieachtige buikpijn. Vandaag is de roze prut er nog steeds. Heel weinig, maar toch, het is er. En dan weet ik meestal wel hoe laat het is.

En toch blijf ik stug hoop houden dat dit *toch* een innestelingsbloedingprutje is (waarschijnlijk tegen beter weten in) want het is volgens mij veel te vroeg om al ongesteld te worden? Ook te laat voor een innesteling denk ik, maar dat feit negeer ik gewoon even. Bij eerdere pogingen werd ik in meer dan de helft van de gevallen gewoon helemaal niet ongesteld. Pas 4 dagen nadat ik met de Utro's stopte. En in de andere gevallen was het zeker 3 dagen later dan nu.

Dus wat moeten we hiervan denken? Ik weiger te geloven dat deze poging ook mislukt is. Ik wil het gewoon niet hebben. En dan gebeurt het dus niet. Zou mooi zijn als het zo ging hè? Niet willen = niet gebeuren.

17 opmerkingen:

 1. Ik hoop enorm met je mee! Spannend en sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zou ook nog een wondje aan je baarmoedermond kunnen zijn... Als je baarmoedermond geiriteerd is kan er een adertje makkelijk stukgaan en een beetje roze bloed veroorzaken, zou ook gebeurt kunnen zijn met die applicator inbrengen.

  Ik hoop voor je dat het niet meer word en dat verdere bloedingen uitblijven...

  Liefs Sandra (sinds kort een meelezer)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey! Ineens 2 nieuwe meelezers! Dat maakt m'n dag dan weer goed! ;-)
  Thanks meisjes!

  @ Sandra: als het een wondje zou zijn, zou het toch nu wel zo'n beetje gestopt moeten zijn? Toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik blijf meeduimen én hopen.

  Laten we even positief denken :
  Er is eentje dit niet meer meedoet, de andere 2 zitten reeds veilig "opgeborgen". En dan kan mama's vurige wens van een tweeling nog steeds in vervulling gaan
  :-))

  (ik volg volgende cyclus wel haha)

  DIT MOET GEWOON LUKKEN !!!!!!!!!

  TOI TOI TOI xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Louise: jij ook hè!!!

  @ Kiki: ja ja ja ik wil!!! Ik nu en jij over een maand. Zou geweldig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh verdikkeme toch! Maar inderdaad, het lijkt me wat vroeg om al te menstrueren. Dus wie weet, als het bij Louise een innestelingsbloeding kan zijn, dan kan het dat ook bij jouw zijn! Ik blijf gewoon stug doorduimen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als het een wondje is kan dat nog wel even aanhouden hoor. Het is dan een beetje roze bloed en dat blijft meestal ook zo, dus het word niet ineens heel veel wat bij een ongesteldheid wel zo is.

  En na een tijdje stopt het vaak ineens weer, dit kan vandaag of morgen maar ook na een paar dagen (meestal word het dan een beetje bruinig).

  Ik hoop echt dat het dat is bij je!

  Liefs Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Mariëlle: ik hoop het zo!!! Oh ik maak mezelf helemaal gek!

  @ Sandra: ik hoop echt dat je gelijk hebt. Ik moest trouwens net Utro's inbrengen en nu is de roze prut bijna helemaal gestopt/weg! Maar die buikpijn blijft, dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik voel me ineens weer zoals ruim anderhalf jaar geleden, ja nee ja nee vijftig procent kans wat betekent dat bloed is het goed juist niet misschien toch. Wat een zware dagen...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Vita: had jij ook bloed bij Ootje? Rood? Bruin? Roze? Op welke dag na de TP? (en ik had me nog zo voorgenomen om deze keer eens niet te vergelijken, maar ik doe het met iedereen...)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Maar het bloed is nu dus weg? Owwww... zal het dan echt de innesteling zijn?! Het kan; je hebt trage innestelaars heb ik ergens gelezen. Dusssss.

  En wat een strakke verhuizing op je volgende blog. Ik wil uiteraaaard foto's zien. Want je hebt een te mooi huis om niet kwijlend naar te kijken. En Pebbles. Die wil ik ook zien. En alle moeders die rood, roze, bruin of paars bloed hadden maar toch een of 2 stuks kind kregen. Die zie ik ook graag.

  Sterkte Edje en dank voor je berichtje. Zorg jij nou dat die twee blijven zitten, dan volg ik gewoon wat later. Ik zit immers toch pas net op IVF.

  Liefs!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Bloed weer weg is zeker hoopvol. Ik had bloed op dag... even tellen, dag 5, maar volgens mij kan het enorm verschillen, je hebt gewoon wat late beginners. Ik duim voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ Ira: hoi hoi hoi, nog een nieuwe! I loooove reacties! Maarreh ik heb te vroeg victorie gekraaid vrees ik want HET is terug. Nu bruinig. Dus ziet er echt niet goed uit. En heb nu ook rugpijn. Maar dat heb ik nooit tijdens een gewone menstruatie. Dus ik geloof nog gewoon even verder. Pregnant until proven not pregnant. Zo was toch het gezegde hè?

  @ Louise: het is omgekeerd vrees ik. Ik volg jou ipv jij mij...kut kut kut! Wat nu? Ik steek gewoon nog even mijn kop in het zand als je het niet erg vindt. Wil er echt nog niet aan denken.

  Plaatje van onze Pebbles kun je trouwens al zien bij m'n logje over de cadeautjes van een paar dagen geleden hè! En de andere foto's volgen nog. Denk ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh ja, das waar! Pebbles 'ken' ik al. Excuus. Maar toen keek ik vooral vol bewondering naar het schort.

  En verdomme, bij jou ook al bruin? Dat schijnt ook weer niet alles te zeggen (etc) maar echt rustgevend kan je het niet noemen natuurlijk. Sterkte weer! En liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @ Louise: Uhuh, geloof jij daarin? Ikke niet. Bruin = slecht. Bruin = over en uit. Punt.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je hebt gelijk. Bruin = slecht. I know. Hier enorm veel bruin, dus morgen rood. Bij jou stiekem toch andere berichten? Hoop het, maar ben bang dat jij hetzelfde nieuws gaat melden. Liefs. En sterkte. Heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen