woensdag 1 januari 2014

2e Belgische Naaibloggers Date !!

Allereerst een heel erg gelukkig en creatief 2014 gewenst aan al mijn lezertjes!
Dat het jaar mag worden wat je ervan hoopt!!

Ik ben helemaal hyperdepieper, want weet u wat er over een kleine 3 weken gaat gebeuren? Dan gaan een heleboel leuke naaibloggers elkaar (weer) ontmoeten!! Vorig jaar (ha!) zomer hadden we de eerste blogdate in Brussel, met behalve haar, allemaal mensen die ik irl nog nooit had gezien. Er waren zelfs bloggers bij waarvan ik hun blog nog nooit gelezen had. Spannend!

Maar wat was het leuk!! Het was een prachtige dag met allemaal gelijkgestemde zielen dus u kunt al raden waar alle gesprekken over gingen. Naaien, stoffen, patronen, hoe doe jij dit, ik heb dat zo gedaan, weet jij een tutorial voor zoiets, etc etc etc. Ik heb er nooit over geblogd, omdat ik toen in een soort van blogverlof zat en een maand na dato erover bloggen leek me ook een beetje dom. Maar bij de dame die het toen organiseerde, kunt u lezen wat er die dag allemaal gedaan werd.

Deze keer is het in Antwerpen en organiseerde ik de dag zo'n beetje mee.We kwamen een paar weken geleden met ons vieren samen om teen en tander te plannen. En het wordt weer een superleuke dag, trust me!

We komen tussen 10 en 11 samen bij Viggo's, waar ze héérlijke koffie en taart hebben, vlakbij het Centraal Station. Makkelijk voor iedereen. Dan doen we een aantal grotere en kleinere stoffenzaken, voordat we gaan lunchen bij de Indiër.
Na de lunch brengen we een bezoek aan het Modemuseum en daar in de buurt gaan we nog naar een paar stoffenzaken (waaronder deze. Die wil je echt niet missen!!).

En ergens daar tussenin wordt er ook nog een swapke van stoffen, patronen en fournituren gedaan.

Dus, beste Belgische (en Nederlandse!) naaibloggers, heeft u zin in een superleuke dag met allerlei mensen met precies dezelfde hobby als uzelf die een hele dag over niks anders dan naaien praten?? Kom dan op 18 januari naar Antwerpen!! Het wordt geweldig! Mail me om u aan te melden!!
 45 opmerkingen:

 1. eigenlijk zou ik wel zeggen: JA ik doe mee. maar ergens durf ik het ook niet zo goed. (raar?) hoor ik u nu denken huh? ja zo zit ik in elkaar. Madam toertjes overtuigde mij al om in april mee op een naaiweekend te gaan. en dat is al een hele stap voor mij en tijd genoeg om eraan te wennen.
  Ik bekijk de planningen eens en als ik mee ga laat ik het spoedig weten. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik zie ook net dat ik van jullie vier enkel jouw blog ken. :-)

   Verwijderen
  2. Ik ga ook mee in april! Gezellig! Wordt hartstikke leuk.
   En die blogdate ook. Gewoon doen. En dat je geen andere blogs kent is toch niet erg, je hebt wel dezelfde hobby!! Dus ik noteer jou?? ;-)

   Verwijderen
 2. Klinkt aanlokkelijk maar waw spannend. Zijn baby's eventueel toegelaten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb Lola vorige keer ook meegenomen want mijn man was niet thuis. Ging supergoed. Kind in de buggy, slaapje onderweg en tijdens lunch lekker op de grond gespeeld. Volgens mij vond niemand dat toen vervelend, dus gewoon meenemen. Ik zou het geweldig vinden om Axelle live te zien!!

   Verwijderen
  2. :) Axelle & Lies in het echt wooohooo ;)

   Verwijderen
 3. Effe overleggen met de mdh.
  Rond hoe laat is het einde voorzien? 's Avinds namelijk nog andere verplichtingen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over een einde hebben we het niet gehad ;-))))
   Maar je kunt gaan wanneer je wilt natuurlijk. Denk rond 4-5 uur dat het zeker gedaan is.

   Verwijderen
  2. Dan ga ik het eens bespreken...

   Verwijderen
 4. klinkt heel gezellig :)
  eerst eens checken met m'n man voor de kids, maar ik schrijf het stiekem wel al op m'n agenda!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt leuk, maar heel wat andere verplichtingen die dag (voormiddag werken, vanaf 14u familiefeest). Hopelijk komt er nog een 3de date! Veel plezier alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ongetwijfeld Elke, jammer dat je er niet bij kunt zijn!

   Verwijderen
 6. Ik vind dit een superinitiatief. Maar mijn ventje is jarig, dus helaas kan ik niet komen. Damn, had zo graag gegaan... Komt er -please- een 3de blogdate?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yep, staat in al in mijnen agende. Count me in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik was al heel enthousiast... tot ik de datum zag. Ik ben niet meer vrij die dag! Zo, zo jammer...
  Heb een hele fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vrees dat de 18de mij niet lukt ... maar dan zien we elkaar toch gewoon in april he ! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. klinkt heel erg leuk zeg...normaal gezien ben ik die dag vrij, maar pas ik er ook nog bij?
  http://mumendemiekes.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ok..;-)
   ik zal je dan nog eens mailen om concreet af te spreken... spannend zo een reuze blind date

   Verwijderen
 11. Klinkt leuk en spannend ! :-) Den 18de kan ik zelf niet, die dag ben ik een hele dag in de weer om 's avonds vrienden te verwennen met een etentje :-), maar ik kijk al uit naar een eventueel verslagje van jullie date! En wie weet kan en durf ik wel meegaan op een derde date...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Succes met je etentje! En tot de volgende keer dan ;-)

   Verwijderen
 12. Toen ik je berichtje vorige week las, voelde ik het al van de eerste seconde kriebelen. Meteen mijn agenda erbij gehaald en wat bleek? Die dag was nog volledig blanco. Hmmmms... wat zou ik doen? Net als enkele anderen hierboven, vond ik het tegelijk best wel spannend, zo een blind date... :-) Maar anderzijds voel ik gewoon dat het supergezellig gaat worden en dat ik achteraf geweldig veel spijt zou hebben als ik niet zou meekomen, dus ik ga het gewoon doen! Dan moet ik wel alvast eens gaan nadenken wat ik kan meebrengen voor de swap ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aaarrggg. Reactie weg. Maar veel plezier! Ik zie jullie wel voorbij komen... :) (ga jij voorop met zo'n volg-mij-paraplu?) haha. ps: Julija's heeft toffe stoffen liggen in de solden...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. I know!!!! Gaan we uiteraard ook heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oei, dan kan ik zeker niet praten over verven, schuren en hamertje tik? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. mag ik inschrijven onder voorbehoud? wij zitten in het midden van een verhuis en als ik goed vooruit geraak met inpakken zou ik heeeeeeeeeel graag komen (wel met een bang hartje want ik denk niet dat ik er al iemand persoonlijk van ken)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tuurlijk Heidi!! Altijd welkom. Stuur anders even een mailtje, dan kunnen we eventueel telefoonnummers uitwisselen, zodat je kunt bellen als je het niet haalt.

   Trouwens, ik zou sowieso van iedereen een mailtje moeten ontvangen (sommigen hebben dat al gedaan) want ik moet jullie emailadressen doorgeven aan Anneke, zij verzamelt alles.

   Verwijderen
 17. Ben zo benieuwd hoe het was. Het was even te hectisch om er deze keer bij te zijn maar ben zo nieuwsgierig naar jullie leuke dag

  BeantwoordenVerwijderen