maandag 30 november 2009

vakantietjes in het verschiet

Een half jaar geleden heb ik voor het eerst van mijn leven iets gewonnen. En niet één of ander klein rotprijsje bij een tombola, neehee menschen, dit was serieuze shit! Ik heb zomaar even 2 tickets naar India gewonnen. Helemaal graties en veur niet! We hadden die tickets op kantoor gewonnen en ze werden verloot. Maar laat ik nou de enige zijn die naar India wou! Geen enkele van mijn 10 collega's wilde naar dit land. Zelfs niet gratis. Niet dat ze er ooit geweest zijn hoor, maar 'vies en vuil en teveel Indiërs' is wat zij van India denken. Als onwetenden. Wij zijn wel al in India geweest en wij zijn er he-le-maal gek op (alleen al voor het eten willen we terug!), dus ik kreeg die tickets gewoon. Niks loting, gewoon krijgen! Is dat niet fijn? Ja dat is fijn ja. Ware het niet dat India op nr 1 van het lijstje Countries Not To Visit During Your Pregnancy staat. Win ik ook eens wat, konden we niet gaan! Want ik ga natuurlijk niks op het spel zetten voor een mooie reis.

MAAR!!!

Ik heb al mijn vrouwelijke charmes in de strijd gegooid bij meneer de directeur van de airline en gesmeekt om een andere bestemming (yeah yeah, een gegeven paard mag je niet etc, maar dit was een noodgeval) en nu krijgen we 2 retourtjes New York in plaats van India. Fijn. Heel fijn. We zijn al in NYC geweest, maar daar raak je nooit uitgekeken. En we lassen ook een paar shopdagen in natuurlijk. Leuke-babystuff-voor-weinig-geld te krijgen daaro! In februari of maart gaan we naar the big Apple. Kan nog net voordat ik te dik ben om heel Manhattan en omstreken rond te waggelen wandelen.

Kerst vieren we dit jaar in Spanje. Husby's broer heeft net een vakantiehuis gekocht vlakbij Marbella. Met zwembad. Niet dat we daar nu veel aan hebben, maar wel leuk voor latere bezoekjes. Wie weet gaan we er volgend jaar zomer wel heen met onze newborn baby.

En in januari doen we een citytripje naar Lissabon. Met ons 2tjes. Ben benieuwd. Staat al heel lang op mijn citytrip-verlanglijstje, maar we zijn er nog nooit geweest. Iemand tips?

Husby gaat tussendoor ook nog snowboarden met 25 mannen. Vind het jammer dat ik niet kan gaan boarden dit jaar, maar een mens kan niet alles hebben niewaar? 2010 kan sowieso al niet meer stuk voor mij!5 opmerkingen:

 1. Jij ook al? Leuk. We zien elkaar allemaal wel in het vliegtuig dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yay! Wat heerlijk allemaal!

  En wat zullen je collega's jaloers zijn dat zij nu toch niet die tickets... Nou ja: lekker puh!

  (Ik ben in Lissabon geweest. Heuvels, grote pleinen. Regen. Net als in Brazilie kerel bovenop een berg uitkijkend over de stad. Sweater gekocht die ik nog steeds draag. Nog meer regen. Sorry, ben niet heel behulpzaam. Oh ja, fantastisch mooi aquarium met zwemmende pinguins waar we elkaar beloofden er ooit onze kind(eren) mee naartoe te nemen. Gaan we doen.)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhhh wat een geweldige vooruitzichten!!
  Geniet ervan want na de komst van jullie spruit kom je niet verder dan het zwembad van Landal of Centerparcs :-/
  Ow enne schattig buikie!

  Kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oohhhh zwijmel zwijmel, wat klinkt dat heerlijk allemaal!!! Vorig jaar om deze tijd hadden wij ook alle vakanties voor het volgend jaar gepland maar op het moment krijg ik manlief nog niet echt in the mood voor holiday's.
  Nuja, wij vieren oud en nieuw in zweden bij vrienden en in jan / febr tracteer ik hem gewoon op een weekendje weg samen. Hebben we wel verdient, dacht ik zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Louise: ja! Tot dan!

  @ Vita: Ik lees alleen mooie kerels op een berg, pinguins en leuke pleinen. Trouwens, bij ons gaat het niet regenen. Heb ik zo besteld.

  @ Naat: dacht het niet! I hate Centerparcs! Wij zijn van mening dat je best kan gaan trekken met een kind. Beetje aangepast, dat wel. We'll see, want kan dat nu wel allemaal fijn bedenken hè, maar wie weet hoe ik er over 7 maanden over denk ;-)

  @ Mariëlle: wij zijn normaalgesproken helemaal niet zo plannerig. Alles last minute en vooral niks regelen vooraf. Alleen de vlucht en voor de rest vrijheid blijheid. Maar nu kwam al dat geplan toevallig zo uit. En ik vind het wel goed zo.

  Jouw manlief niet in the mood voor holidays?? De mijne is altijd in the mood!!

  Jullie hebben dat inderdaad heel erg verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen