dinsdag 27 april 2010

Dikkie Dik en de mug
Alsof bepaalde lichaamsdelen nog niet dik genoeg waren, heb ik vannacht ook nog een close encounter met een mug gehad. En in plaats van een gaatje in mijn voeten te prikken zodat er misschien wat vocht terug uit zou kunnen lopen (blegh), heeft Mr. Mosquito (het moet wel een man zijn, die zoiets geheel zonder medelijden doet) nog een ander plekske gezocht. En gevonden.

Mijn linkeroog.

Dus nu heb ik niet alleen dikke voeten, dikke benen, een dikke kop, dikke armen, een dikke kont èn een dikke buik, maar ook nog een dik oog.

Halleluja.

26 opmerkingen:

 1. Whahahaha, ik moest eerst ff snel naar de wc voor ik kon reageren. Deed het bijna in mijn broek van het lachen.
  Och arme meis, ik heb wel medelijden met je hoor. Echt waar.
  Maar er staat de komende paar uur wel een grijns op mijn gezicht geplamuurd.
  Sterkte er mee!! En 1 meevaller. Je hebt een dikke buik. Da's toch iets om trots op te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Mariëlle: En dikke tieten. Dat was ik nog vergeten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. arme meid.....ik heb echt met je te doen hoor....maar......het lijkt allemaal heel erg....en ik vind dat die mug ook echt wel een mep met een dlof (die je inmiddels ook al niet meer niet past) verdient.....maareh....in werkelijkheid klopt het wat jelleke zegt: je hebt het gewoon DIK VOOR MEKAAR meid met dat buikje van je!!!!

  En je kunt, als het echt ERG wordt nog altijd zo'n EEEENIG een t-shirt kopen met zo'n opdruk: IK BEN NIET DIK....IK BEN ZWANGER! Crocs zijn dan ook meteen legaal....want iedeeren begrijpt het dan........en je kunt er weer tegenaan!

  sterkte meid!

  ps: je bent zooooo grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oops, stomme mug! Dan heb je vast lekker bloed.

  (En ik heb mazzel: de muggen motten mij niet, in zwangere staat. Fijn!)

  @ Bloem: neehee! Geen crocs. Ook niet legaal. En ook niet als je zwanger bent. Echt niet! En zeker geen paarse of andere kinderlijke kleuren. No way.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Whahahaha....En ik wilde de mijne met regenboogkleurtjes en een vlindertje erop nog wel uitlenen aan die arme ettepet!!!
  Je hebt gelijk.... Die dingen zijn eigenlijk nooit te verteren!

  Bloem

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Huh, krijg heel vaak een foutmelding als ik bij jou reageer. STOM. Maar niet zo irritant als die mug van jou. Das echt K.ut.
  En verder kreeg ik dus al een voorschrift voor steunkousen. Gezien een vergelijkbaar voeten/kuitenaanzicht als bij jou. Maarja. Met dit weer doe ik die dus echt niet aan...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En dan reageer je dus ineens twee keer... AARRGG.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Djiezus. Gewoon helemaal dik, maar wel met oorzaak dus. Beter dan de vrouw die deze week door mijn collega werd aangesproken. Volgens de collega had ze `nóg een dikkere buik dan ik´ en hij zei dus: enne, hoe lang ben jij zwanger? Waarop het mens heel boos zei: ik ben niet zwanger, ik ben gewoon dik.
  En mijn collega ook nog heel onnozel vroeg (hoe KOM je er bij?): maar wil je dan wel zwanger worden??

  Alsof de eerste opmerking niet erg genoeg was.

  Ach, je moet maar zo denken: je bent nu in evenwicht. Stel je had nog 'n slank oog, dat ziet toch ook niet uit bij zo'n lijf?!

  @Bloem: Crocs. Kunnen. NOOOIT!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat zeg ik. nooit. en. te. nimmer.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tsja, het moet allemaal een beetje in balans blijven natuurlijk.
  Alles dik behalve je ogen, das natuurlijk geen gezicht.

  Enneh, ik roep al een heel jaar zowat: als je zwanger bent (of net bevallen, dan trouwens ook) dan mag je álles !!

  Ik zal daar voortaan aan toevoegen: "behalve Crocs". Want die kunnen inderdaad nooit (nahja, behalve voor peuters en kleuters misschien, want wel lekker praktisch zandbak- en watertechnisch).

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Arm mens! Hopelijk trekt het snel weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zeer charmant!

  Net als die klomp-crocs. Maar voor kleine meisjes zijn die Mary Janes toch wel heeeeel handig en schattig hoor, in de zandbak en op het strand. Heb altijd medelijden met die kinderen die daar hun zweet-Nikes of struikel-Birkenstocks aanmoeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Vita en ook @Bloem: zal ik jullie even iets bekennen? Tegen niemand zeggen hè? Ik overweeg serieus om voor Mister T. ook kleine jongetjes crocs te kopen. Voor op vakantie en de zandbak enzo. Dus.

  *schiet nu weer in de ontkenning*

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Edje, kheb een log geschreven die je vast interressant vindt ;o)))
  *dikke vette grijns*

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @ Joel: oké. Voor een klein lief jongetje kunnen ze dan nog wel. Tot ze naar de basisschool gaan ofzo. Daarna: nooit meer. Echt nooit meer.

  Oh, trouwens: als je gewoon heel dik bent en er niet uitziet vanwege je dikkigheid, en je hebt van die Oekraïnse witte benen en dito lijf, dan zijn kleurige (en dus lelijke) Crocs dus wel toegestaan. Op vakantie. Ter vermaak van mede-vakantiegangers. Zo ervaarde ik op Curacao.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. whahahahaa....klein kikkertje. Nooit zo'n exemplaar gezien maar kan me er wel levedig iets bij voorstellen....

  In navolging van Joeltje, ga ik nu maar in de biechtstoel. KOMT IE: IK heb nep-crocs, felrose hier thuis staan. Ooit, zelfs ZELF gekocht bij de action, nota bene, voor 3 euri;s...... om met een vriendin als 2 aso's verkleed te gaan kijken naar een voetbalwedstrijd, bij wijze van weddenschap en in combinatie met een rose flanelle pyama, badjas en krulspelden en een sigaret bungelend uit onze mondhoek en natuurlijk zonnebrillen zodat we niet herkend werden.....WE hebben die weddenschap gewonnen.

  Maar the crocs-story continues....... eerlijk is eerlijk: ik heb die dag ervaren dat die dingen echt niet slecht lopen...(het kan je er alleen maar slecht van worden)....en inmiddels draag ik ze, tijdens onze verbouwing waar ze waanzinnig handig voor zijn als je niet alle verf en stof door het huis wil hebben en je ze gewoon snel uit kan gooien.....en toen ik er steeds om werd gepest door mijn lief, heb ik als grap ook een paar zwarte voor hem gekocht........en het is echt waar: Hij draagt ze bij het klussen. Ze zijn inmiddels wit van de stof, plamuur en de grondverf en we hebben elkaar gezworen ze never nooit voor iets anders, of ergens naar toe aan te trekken.......en dat we na het dragen.... daarna extra sexy voor elkaar zullen zijn......

  en zo geschiedde......dat er welgeteld 2 paar crocs-look-a-likes hier in huis zijn...en ook nog gedragen worden.....

  en ik weet het......., ik heb erom gevraagd....shoot me!!!!

  ps: het is toch gek dat iedereen die dingen oerlelijk vindt en iedereen eigenlijk vindt dat ze verboden moeten worden maar dat er echt waar....en heuse CROCS-winkel is in de kalverstraat waar ze ook nog 'heul veul kosten'.

  WIE KOOPT DIE DAN.....???
  Je zou denken dat ze die rotzooi aan de straatstenen niet kwijt kunnen.....

  Ik vind dat crocs enkel gedoogd mogen worden voor kinderen in zandbakken en zo.......en voor klussende stellen in een bouwput waar niemand ze ziet. dus.......

  Ik teken maar met anoniem, want ik durf natuurlijk nu niet meer te zeggen wie ik ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @Bloem oh nee, anoniem *grijns*, whahahaha, kennelijk houd ik in mijn eentje de crocs fabriek levend ;o).

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mèn! Ben ik ook eens een dagje de hort op; is er een hele Crocsdiscussie ontstaan!! Hahaha. Ik moet zeggen dat ik zwaar teleurgesteld ben in sommigen en serieus overweeg om ze te schrappen uit mijn RSS feeder. Crocs. Tsssss.

  Ik heb maar 1 ding te zeggen: CROCS ZOUDEN VERBANNEN MOETEN WORDEN! Naar een andere planeet!

  @ Bloem: Crocs en dan ook nog zo'n 't shirt aan? Ieeeekkks! Of van die 't shirts met 2 voetjes erop. Of met een pijl naar beneden en één of ander (niet) grappig tekstje erbij. Barf.

  En ik moet je Crocs met vlindertjes niet lenen hoor! Hak mijn voeten er nog liever af!

  @ KK: ik ben helemààl lekker. Dus ook mijn bloed ;-)

  @ Joeltje: Oh My God. OH MY GOD!! Die collega van jou! Dat meen je toch niet zeg. Wat een lomperd!!

  En over dat oog: ik ben ook blij dat ik dat heb. Stel je inderdaad voor. Een slank oog en de rest moddervet. Dakennie. Ik probeer nu mijn oren nog dik te krijgen en een slurf te kweken en dan ben ik heppie.

  @ Astrid: zo is dat! De mannen moeten masseren! De mijne is al begonnen op de zwangerschapsyoga. En dat was lekker! En ik moet een lymfe drainage laten doen van de gyn. Dinsdag gaat dat gebeuren. En heb wat gegoogled en een dagje sauna zou ook goed zijn, dus dat gaan we vh wknd doen. Ik laat het je weten of iets geholpen heeft. En van de yogajuf moet ik elk uur 5 minuten met mijn benen tegen de muur omhoog gaan liggen. Ehm. Ja. Ik zie me al bezig op mijn werk. Dàt doen we dus niet...
  Met dit weer zou ik ook echt geen steunkousen willen hoor!

  Zeg, hoest met het keukenblad??

  @ Linda, Vita en Joeltje: ok, voor hele kleine kindertjes mag het nog. Maar verder: no mercy!!

  @ Cisca: zo erg is het nou ook weer niet hoor ;-)

  @ Marielle: ik ben er nog steeds niet goed van!!!

  @ Anoniem: niemand weet dat ik Repel- ehhh Bloem(ensteeltje) heet!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Haha. Klussen met Crocs. Oké, dat mag. Want dan worden ze bedolven onder stof en verf. En zijn ze dus onzichtbaar.
  Maar ik snap dus niet dat die dingen worden verkocht. Echt niet. En dan ook nog voor grif geld. Als ze nou zo'n voetbedje zouden verkopen voor in je wél kekke schoenen, dan is 't een ander verhaal. Maar verder.... Brrr, en ieks.

  @ Et: die lymfedrainage is dus echt heel erg lekker. Heb ik heel vaak gekregen vanwege een chronisch dik pootje. En echt, als je 'n goeie masseur hebt, dan is het goddelijk. Moet je jouw manlief ook even leren. Want 't is fijn. Of had ik dat al gezegd!
  En van vocht uit de sauna: heb ik ook ondervonden, vorige week. Lekker!! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hahahahaha! Sorry lieffie!
  Ik ben ook altijd de l*l bij die k*tmuggen.
  Maar weet je, het zijn alleen de zwangere vrouwtjes die steken!
  Dus een lotgenoot, die even een slokje van jouw bloed nodig heeft voor haar nageslacht .
  Kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @ KK: ik verheug me er al op. Op allebei!

  @ Naat: Sja. Daar ben ik dan vet mee! Letterlijk en figuurlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. http://images.google.nl/imgres?imgurl=http://roflrazzi.files.wordpress.com/2009/02/celebrity-pictures-jason-vorhees-crocs-introducing.jpg&imgrefurl=http://www.awfulbeautifullife.com/2009/02/i-hate-crocs-part-iii.html&usg=__cs4CKwD67Cl3qCvdVTsamfgq3Sw=&h=325&w=500&sz=27&hl=nl&start=2&um=1&itbs=1&tbnid=VlY6DgbSGzFwuM:&tbnh=85&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Di%2Bhate%2Bcrocs%26um%3D1%26hl%3Dnl%26lr%3D%26sa%3DN%26rlz%3D1G1GGLQ_NLNL340%26ndsp%3D18%26tbs%3Disch:1

  wilde ik hier een leuke foto met jullie delen, lukte het niet....dan maar even de link ervan.....

  BeantwoordenVerwijderen
 23. ahum.....dat lukt dus niet......


  zo dan?

  http://roflrazzi.files.wordpress.com/2009/02/celebrity-pictures-jason-vorhees-crocs-introducing.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik heb ook de l*l met muggen de laatste nachten. Fijn.

  Maar wat ik vragen wilde, mag ik je linken op m'n log?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @ Bloem: Zo. Das al een stuk beter ja, om je Cr....(ik krijg het m'n strot niet uit) zo te dragen!! Maar hebben ze die ook in XXXXXXL? Want m'n kop is wat groot these days....Neu, trouwens ik wil het niet weten. Ik wil NIKS met wat voor soort Cr-shit dan ook te maken hebben!

  @ Joel: oh gelukkig, ben ik niet de enige! ;-) Maar kut voor jou. Betekent gewoon dat wij lekkere wijven zijn!!

  Ennuh linken: I'll be honored!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Thx voor de supergezellige avond !!!!

  C U soon :-)))

  BeantwoordenVerwijderen